The Fraud Experience

GAAT HELAAS NIET DOOR IN VERBAND MET CORONA MAATREGELEN

Wij vinden het bijzonder jammer te moeten mededelen dat wij dit evenement moeten opschorten. In de afgelopen dagen is in Nederland het aantal besmettingen met het Corona-virus verder opgelopen. Dit heeft ons tot het besluit gebracht dat wij het niet verantwoord vinden om te faciliteren dat fysieke ontmoetingen plaatsvinden tussen grotere groepen deelnemers.  Het evenement The Fraud Experience zal daarom niet doorgaan op 12 maart 2020. Maar uitstel is geen afstel. Zodra de situatie het weer toelaat, zal het evenement alsnog plaatsvinden.

LXA The Law Firm, BDO en Bex*communicatie slaan de handen ineen om u in een actieve middagsessie te laten zien wat er bij fraude op u af komt. Hoe komt u er achter wat er daadwerkelijk is gebeurd? Wat zijn de juridische (on)mogelijkheden en consequenties? Besluit u over te gaan tot het instellen van financieel onderzoek door een externe partij? En hoe informeert u uw medewerkers en alle anderen die hierbij betrokken zijn? Wat doet u als de media hier lucht van krijgt? Hoe zorgt u ervoor dat u (weer) in control bent?

The Fraud Experience


Wanneer            : 12 maart 2020
Hoe laat             : 15.30 – 19.30 uur (inclusief borrel)
Waar                  : Noble Kitchen - Deutersestraat 39B – 5266 AW – Cromvoirt

Het helaas niet meer mogelijk om u aan te melden voor dit event. Mocht u zich willen inschrijven als geïnteresseerde, laat dan uw gegevens achter via het formulier hieronder.

Advies op maat ontvangen?