TVL Quickscan

BENT U HET NIET EENS MET UW TVL-BESLUIT?

De TVL-regeling is tijdens de Coronacrisis in korte tijd opgesteld. De gevolgen daarvan zien wij nu terug in onze dagelijkse praktijk. De regeling blijkt op punten onduidelijk en de RVO is soms slordig en niet-eenduidig bij de toepassing daarvan. Het gevolg kan zijn dat u ten onrechte geen of niet het volledige bedrag aan TVL-subsidie krijgt. Dit terwijl u hierop wel recht hebt.

 

HEEFT HET ZIN OM HIERTEGEN BEZWAAR TE MAKEN OF BEROEP IN TE STELLEN?

Vraagt u zich af of het zin heeft te investeren in een (mogelijke) procedure? Of twijfelt u of het subsidie- of vaststellingsbesluit op uw TVL-aanvraag juist is? De specialisten van LXA Advocaten kijken graag met u mee.

 

GRATIS VOOR BESTAANDE CLIËNTEN

Door onze ervaring met TVL-zaken kunnen wij snel een inschatting maken of het instellen van bezwaar of beroep kansrijk is. De eerste beoordeling – de ‘QuickScan TVL’ – bieden wij aan voor € 499,- ex btw. Deze Quickscan TVL bieden wij eenmalig geheel GRATIS aan voor onze bestaande cliënten. Na deze beoordeling weet u of het zin heeft te investeren in een mogelijke procedure.

 

CONTACT

Als u van dit aanbod gebruik wilt maken, stuur dan uw contactgegevens naar specialist Eva Bakker via het formulier hieronder. Zij neemt dan contact met u op om de verdere gang van zaken te bespreken.