Trust everything

's-Hertogenbosch | Eindhoven | Amsterdam

LXA feliciteert het Asbestteam met het diploma Asbestdeskundige!

14 april 2016

LXA The Law Firm huisvest als eerste advocatenkantoor advocaten met het diploma Asbestdeskundige (SC-570).

Gefeliciteerd!

Vandaag ontvingen Tim Segers en Jelle Bekke hun officiële certificaat waardoor zij zich vanaf nu gediplomeerd Asbestdeskundige mogen noemen. Het Asbestteam van LXA heeft hierdoor naast de juridische aspecten, als enige advocatenkantoor van Nederland ook kennis over de technische aspecten van asbest. Deze kennisvoorsprong zorgt voor een belangrijk voordeel in juridische procedures.

 

Meer weten?

Voor meer informatie over dit artikel kunt u contact opnemen met

Laatste artikelen in asbest

22 september 2017

KAN EEN ASBESTSANEERDER - ONDANKS HET AFSPREKEN VAN EEN VASTE PRIJS – EEN BEROEP DOEN OP KOSTENVERHOGENDE OMSTANDIGHEDEN?

Indien een saneerder van asbest wordt geconfronteerd met “extra” asbest en bijbehorende extra kosten, zijn er meerdere grondslagen voorhanden waarop hij deze extra kosten kan verhalen bij zijn opdrachtgever.

Lees verder

22 september 2017

RAAD VAN STATE OORDEELT OVER OPENBAARMAKING ASBESTOVERTREDINGEN

Staat een saneerder die het oneens is met een negatieve publicatie met lege handen? Wat kan een saneerder doen om een publicatie van zijn naam te voorkomen of de gevolgen daarvan te beperken?

Lees verder

22 september 2017

EIGENAAR AANSPRAKELIJK VOOR ASBEST BIJ ONDERHUURDER?

In een woning komt asbest vrij. De woning is door de bewoner ondergehuurd. Kan de onderhuurder de hoofdverhuurder/eigenaar van de woning aansprakelijk stellen voor schade door de aanwezigheid en het vrijkomen van asbest?

Lees verder

Onze diensten

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder. Neem contact op met een van onze specialisten.