Trust everything

's-Hertogenbosch | Eindhoven | Amsterdam

LXA THE LAW FIRM AANWEZIG OP DE GROOTSTE FRANCHISE- BEURS VAN EUROPA: ‘FRANCHISE EXPO PARIS’

22 maart 2018

Van zondag 25 maart tot en met woensdag 28 maart 2018 vindt de 37e Franchise Expo Paris plaats en het franchise-team van LXA The Law Firm is erbij!

De Franchise Expo Paris is de grootste franchisebeurs van Europa. Dit internationale evenement voor de franchisingbranche verwelkomt 450 franchiseformules en trekt jaarlijks meer dan 35.000 bezoekers uit 80 landen.

Franchise Expo Paris wordt erkend als een van 's werelds toonaangevende en meest gevarieerde franchisetentoonstellingen. Het is het internationale knooppunt dat investeerders verbindt met de meest gerenommeerde franchisegevers die hun concept wereldwijd willen uitbreiden. De hele internationale franchisegemeenschap, inclusief consultants, advocaten, bankiers, franchiseverenigingen,  komen samen in Parijs om ideeën uit te wisselen, nieuwe relaties aan te gaan en franchise-gerelateerde onderwerpen te bespreken.

 

Meer weten?

Voor meer informatie over dit artikel kunt u contact opnemen met

Laatste artikelen in franchise

17 december 2018

HET VOORSTEL VOOR DE WET FRANCHISE IS GEREED

Op woensdag 12 december 2018 is het conceptwetsvoorstel voor de Wet Franchise gepresenteerd. Met dit wetsvoorstel wordt beoogd de verhoudingen tussen de franchisegevers en franchisenemers te verbeteren. Wat zijn de mogelijke gevolgen voor u?

Lees verder

22 maart 2018

LXA THE LAW FIRM OP FRANCHISE EXPO PARIS

Van zondag 25 maart tot en met woensdag 28 maart 2018 vindt de 37e Franchise Expo Paris plaats en het franchise-team van LXA The Law Firm is erbij!

Lees verder

16 maart 2018

GEEN WETTELIJKE VERANKERING NEDERLANDSE FRANCHISE CODE (NFC)

Staatssecretaris Mona Keijzer heeft deze week een einde gemaakt aan de onduidelijkheid over de wettelijke verankering van de NFC.

Lees verder
Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder. Neem contact op met een van onze specialisten.

Onze diensten