Trust everything

's-Hertogenbosch | Eindhoven | Amsterdam

LXA THE LAW FIRM AANWEZIG OP DE GROOTSTE FRANCHISE- BEURS VAN EUROPA: ‘FRANCHISE EXPO PARIS’

22 maart 2018

Van zondag 25 maart tot en met woensdag 28 maart 2018 vindt de 37e Franchise Expo Paris plaats en het franchise-team van LXA The Law Firm is erbij!

De Franchise Expo Paris is de grootste franchisebeurs van Europa. Dit internationale evenement voor de franchisingbranche verwelkomt 450 franchiseformules en trekt jaarlijks meer dan 35.000 bezoekers uit 80 landen.

Franchise Expo Paris wordt erkend als een van 's werelds toonaangevende en meest gevarieerde franchisetentoonstellingen. Het is het internationale knooppunt dat investeerders verbindt met de meest gerenommeerde franchisegevers die hun concept wereldwijd willen uitbreiden. De hele internationale franchisegemeenschap, inclusief consultants, advocaten, bankiers, franchiseverenigingen,  komen samen in Parijs om ideeën uit te wisselen, nieuwe relaties aan te gaan en franchise-gerelateerde onderwerpen te bespreken.

 

Meer weten?

Voor meer informatie over dit artikel kunt u contact opnemen met

Laatste artikelen in franchise

28 maart 2019

FRANCHISE EXPO PARIS 2019 & FRANCHISEBEURS ONDERNEEM ‘T!

Naast de Franchise Expo Paris, is LXA dit jaar ook weer te vinden als standhouder op de Franchisebeurs ‘Onderneem ‘t!’

Lees verder

13 maart 2019

DEFINITIE ‘FRANCHISEOVEREENKOMST’ IN WETSVOORSTEL ‘WET FRANCHISE’ ONTOEREIKEND?

Het wetsvoorstel ‘Wet Franchise’ geeft een definitie van het begrip franchiseovereenkomst. Een van de bezwaren tegen dit wetsvoorstel is dat deze definitie een duidelijke afbakening mist. Is dit een terecht kritiekpunt?

Lees verder

12 februari 2019

UITSPRAAK HOF OVER PROGNOSES IN LIJN MET VOORSTEL WET FRANCHISE?

In een recente uitspraak van het Hof Arnhem-Leeuwarden van 5 februari 2019 is geoordeeld dat de franchisegever niet schadeplichtig is jegens de franchisenemers die de vorderingen hebben ingesteld. Tevens wordt in lijn met de vaste jurisprudentie geoordeeld dat een franchisegever niet verplicht is om prognoses af te geven. Is deze uitspraak van het Hof in lijn met het wetsvoorstel inzake nieuwe wetgeving op het gebied van franchise?

Lees verder
Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder. Neem contact op met een van onze specialisten.

Onze diensten