Trust everything

's-Hertogenbosch | Eindhoven | Amsterdam

LXA The Law Firm staat op de Onderneem ‘t! beurs

10 maart 2016

Bezoek LXA The Law Firm op de 13e editie van de franchisebeurs Onderneem ‘t!. Op donderdag 7 en vrijdag 8 april is in Expo Hoevelaken dé franchisebeurs van Nederland waar franchisegevers in contact komen met kandidaat-franchisenemers. Tijdens de beurs komen wij graag in contact met jou om te praten over de wijze waarop LXA The Law Firm Uw franchiseorganisatie mogelijk van dienst kan zijn.

Beurs

Op de beursvloer zijn twee seminarruimtes waar voortdurend voorlichting wordt gegeven. Door de inzet van kleinschalige seminars door franchisegevers en door specialisten uit diverse disciplines kun je geïnformeerd worden over de ins & outs van het franchisen.

LXA Seminar

Op donderdag 7 april verzorgt LXA The Law Firm een seminar voor franchisegevers, waarin nader wordt ingegaan op (mogelijke) gevolgen van de recent gepresenteerde Nederlandse Franchise Code.

Kom ook!

Gratis entreekaarten? Via www.ikwordondernemer.nl kun je gratis kaarten aanvragen. Wij ontvangen je graag in onze stand tijdens de Onderneem ‘t! beurs!

 

Meer weten?

Voor meer informatie over dit artikel kunt u contact opnemen met

Laatste artikelen in franchise

22 maart 2018

LXA THE LAW FIRM OP FRANCHISE EXPO PARIS

Van zondag 25 maart tot en met woensdag 28 maart 2018 vindt de 37e Franchise Expo Paris plaats en het franchise-team van LXA The Law Firm is erbij!

Lees verder

16 maart 2018

GEEN WETTELIJKE VERANKERING NEDERLANDSE FRANCHISE CODE (NFC)

Staatssecretaris Mona Keijzer heeft deze week een einde gemaakt aan de onduidelijkheid over de wettelijke verankering van de NFC.

Lees verder

12 april 2017

WETSVOORSTEL VERANKERING GEDRAGSCODE FRANCHISE

12 april 2017; Minister Kamp Economische Zaken presenteert franchisewet aan Tweede Kamer

Lees verder
Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder. Neem contact op met een van onze specialisten.

Onze diensten