Trust everything

's-Hertogenbosch | Eindhoven | Amsterdam

WAT GAAT ER VERANDEREN DOOR DE NIEUWE FRANCHISECODE?

7 december 2016

Volop werk aan de winkel voor juristen die zich bezighouden met franchise, sinds de door Minister Kamp ingestelde schrijfcommissie in februari 2016 de Nationale Franchise Code (NFC) heeft gepresenteerd. Minister Kamp heeft aan de Tweede Kamer toegezegd om nog voor maart 2017 met een voorstel te komen om de NFC wettelijk te verankeren. De NFC heeft tot doel om de belangen van de franchisenemers beter te beschermen. Wat gaat er nu precies veranderen? De Nationale Franchise Krant neemt met mr. Herman Knotter van advocatenkantoor LXA The Law Firm de belangrijkste punten door.

 

Meer weten?

Voor meer informatie over dit artikel kunt u contact opnemen met

Laatste artikelen in franchise

17 december 2018

HET VOORSTEL VOOR DE WET FRANCHISE IS GEREED

Op woensdag 12 december 2018 is het conceptwetsvoorstel voor de Wet Franchise gepresenteerd. Met dit wetsvoorstel wordt beoogd de verhoudingen tussen de franchisegevers en franchisenemers te verbeteren. Wat zijn de mogelijke gevolgen voor u?

Lees verder

22 maart 2018

LXA THE LAW FIRM OP FRANCHISE EXPO PARIS

Van zondag 25 maart tot en met woensdag 28 maart 2018 vindt de 37e Franchise Expo Paris plaats en het franchise-team van LXA The Law Firm is erbij!

Lees verder

16 maart 2018

GEEN WETTELIJKE VERANKERING NEDERLANDSE FRANCHISE CODE (NFC)

Staatssecretaris Mona Keijzer heeft deze week een einde gemaakt aan de onduidelijkheid over de wettelijke verankering van de NFC.

Lees verder
Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder. Neem contact op met een van onze specialisten.

Onze diensten