Trust everything

's-Hertogenbosch | Eindhoven | Amsterdam

WAT GAAT ER VERANDEREN DOOR DE NIEUWE FRANCHISECODE?

7 december 2016

Volop werk aan de winkel voor juristen die zich bezighouden met franchise, sinds de door Minister Kamp ingestelde schrijfcommissie in februari 2016 de Nationale Franchise Code (NFC) heeft gepresenteerd. Minister Kamp heeft aan de Tweede Kamer toegezegd om nog voor maart 2017 met een voorstel te komen om de NFC wettelijk te verankeren. De NFC heeft tot doel om de belangen van de franchisenemers beter te beschermen. Wat gaat er nu precies veranderen? De Nationale Franchise Krant neemt met mr. Herman Knotter van advocatenkantoor LXA The Law Firm de belangrijkste punten door.

 

Meer weten?

Voor meer informatie over dit artikel kunt u contact opnemen met

Laatste artikelen in franchise

12 april 2017

WETSVOORSTEL VERANKERING GEDRAGSCODE FRANCHISE

12 april 2017; Minister Kamp Economische Zaken presenteert franchisewet aan Tweede Kamer

Lees verder

7 december 2016

WAT GAAT ER VERANDEREN DOOR DE NIEUWE FRANCHISECODE?

De Nationale Franchise Krant neemt met mr. Herman Knotter van advocatenkantoor LXA The Law Firm de belangrijkste punten van de Nationale Franchise Code door.

Lees verder

19 oktober 2016

WETTELIJKE VERANKERING NEDERLANDSE FRANCHISE CODE

Minister Kamp heeft afgelopen week de Tweede Kamer beloofd dat hij nog voor maart 2017 met een (wets)voorstel komt voor de wettelijke verankering van de Nederlandse Franchise Code (NFC). Het franchiseteam van LXA The Law Firm biedt alle franchiseorganisaties in Nederland (vrijblijvend) een toelichting op de deze NFC en een maatwerk Quickscan op hun franchisecontract.

Lees verder
Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder. Neem contact op met een van onze specialisten.

Onze diensten