Trust everything

's-Hertogenbosch | Eindhoven | Amsterdam

Fusies & Overnames

25 juli 2018

LXA BEGELEIDT OVERNAMES DOOR EN DE PARTICIPATIE VAN NIBC IN COLDSERVICE GROUP N.V.

Overnamespecialisten Roald Subnel, Willem Berendsen, Nadia Akabbouz en Zahra Malikzada hebben zowel aandeelhouder M. Versantvoort Beheer B.V. als Coldservice Groep begeleid bij reeks transacties

Lees verder

25 juni 2018

LXA BEGELEIDT VERKOOP ELCEE GROUP

Overnamespecialisten Carel Henderson, Vera van Buggenum en Nadia Akabbouz hebben de aandeelhouders van Elcee Group begeleid bij de verkoop aan Gilde Buy Out Partners.

Lees verder

7 maart 2018

LXA THE LAW FIRM BEGELEIDT PARTICIPATIE TRANSEQUITY NETWORK IN VANQUISH YACHT BUILDING

Overnamespecialisten Carel Henderson en Sara Israelyan van LXA The Law Firm begeleiden TransEquity Network bij de verwerving van een meerderheidsbelang in Vanquish Yacht Building.

Lees verder

5 maart 2018

LXA THE LAW FIRM BEGELEIDT TRANSEQUITY NETWORK BIJ OVERNAME HEART MEDICAL EN CORDIAL MEDICAL

Overnamespecialisten Carel Henderson, Sara Israelyan en Marnix Geraerts van LXA The Law Firm begeleiden TransEquity Network bij de overname van de aandelen in Heart Medical Europe B.V. en Cordial Medical Europe B.V.

Lees verder

2 februari 2018

KERRIDGE CS (UK) ACQUIRES DUTCH TRADE ERP SPECIALIST AGP GROUP: LXA THE LAW FIRM ADVISES SELLERS

Acquisition makes Kerridge Commercial Systems a leading trade ERP software provider in the Benelux.

Lees verder

1 januari 2018

LXA BEGELEIDT OVERNAME GLOBAL SUPPLIER

Overnamespecialisten Carel Henderson, Sara Israelyan en Vera van Buggenum hebben, in samenspraak met Europese collega’s, Elcee Group begeleid bij de overname van Global Supplier met bedrijven in Zweden, Denemarken, Polen en Duitsland.

Lees verder

20 december 2017

OVERNAME ACTIVITEITEN HERMAN JANSEN DOOR ETN. P. BRUGGEMAN

Overnamespecialisten Roald Subnel en Inge Franken van LXA The Law Firm begeleiden zowel de Belgische koper Etn. P. Bruggeman NV als Herman Jansen Beverages Nederland B.V. als verkoper, bij de overname door Bruggeman van een aantal merken en daaraan verbonden (productie- en verkoop-) activiteiten van Herman Jansen Beverages Nederland B.V. en met haar verbonden ondernemingen.

Lees verder

1 december 2017

LXA THE LAW FIRM BEGELEIDT PARTICIPATIE TRANSEQUITY NETWORK IN WAY GROUP

Overnamespecialisten Carel Henderson en Vera van Buggenum van LXA The Law Firm begeleiden Transequity Network bij de overname van een meerderheidsbelang in Way Group.

Lees verder

27 september 2017

LXA THE LAW FIRM BEGELEIDT AANDEELHOUDERS HEALTHLINK BIJ VERKOOP VERKOOP AANDELEN

Overnamespecialist Carel Henderson van LXA The Law Firm begeleidt de (Nederlandse en Amerikaanse) aandeelhouders van Healthlink bij de verkoop van hun aandelen aan Base Logistics (Waterland).

Lees verder

1 september 2017

LXA THE LAW FIRM BEGELEIDT OVERNAME KEIJSERS INTERIORS

TransEquity Network en Particon maken bekend dat ze de meerderheid van de aandelen van interieurbouwer Keijsers Interiors hebben overgenomen.

Lees verder

6 juli 2017

LXA THE LAW FIRM BEGELEIDT VERKOOP BRAINWASH EN CLUBKAPPERS

Overnamespecialisten Carel Henderson en Vera van Buggenum van LXA The Law Firm begeleiden aandeelhouders bij de verkoop van Brainwash en Clubkappers. De kappersketen, marktleider in Nederland met zo’n 200 salons, is verkocht aan de Europese marktleider Provalliance uit Frankrijk.

Lees verder

5 mei 2017

JURIDISCHE ROLLERCOASTER

LXA The Law Firm (Antony Jonkman) aan het woord in Legal Issues Special Brookz (vanaf p. 31) en in Brookz Top 50 Advocatenkantoren.

Lees verder

20 april 2017

LXA THE LAW FIRM BEGELEIDT PARTICIPATIE WIJNGAARD BERNARDUS

Carel Henderson en Vera van Buggenum (M&A) en Thomas Berendsen (IE) van LXA The Law Firm begeleiden Opportunity Partners (Robert van der Wallen) bij de overname van Wijngaard Bernardus van Ben Pon.

Lees verder

20 mei 2016

LXA BEGELEIDT MANAGEMENT BUY-OUT FLETCHER HOTELGROEP

Overnamespecialist Carel Henderson begeleidt management bij de overname van de Fletcher Hotelgroep. De grootste Nederlandse hotelketen, met 73 hotels, komt in handen van bestuursvoorzitter Rob Hermans en financieel topman Edwin van Heteren. De twee nemen het bedrijf samen met NIBC Bank en de Luxemburgse hotelinvesteerder Xead Group.

Lees verder
Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder. Neem contact op met een van onze specialisten.

Onze diensten