Trust everything

's-Hertogenbosch | Eindhoven | Amsterdam

Fusies & Overnames

24 oktober 2019

LXA BEGELEIDT VERKOOP GROENBEDRIJF VERBOON AAN BTL

Overnamespecialisten Carel Henderson, Jacqueline Broeren en Job de Wert van LXA The Law Firm begeleiden Verboon Beheer bij de verkoop van haar aandelen in Verboon Groen & GWW en Verboon Machines aan BTL. BTL is onderdeel van de idverde groep, Europees marktleider in de groenbranche.

Lees verder

5 juni 2019

LXA BEGELEIDT DE OVERNAMES VAN INVITO EN LE BALLON

Een M&A team onder leiding van Willem Berendsen heeft de overnames begeleid van de retailketens Le Ballon en Invito. LXA zet daarmee als fashion advocaat verdere stappen in de modewereld waarin LXA al diverse partijen bedient.

Lees verder

8 mei 2019

LXA BEGELEIDT OVERNAME OSRE DOOR AAREON

Overnamespecialisten Roald Subnel en Nadia Akabbouz hebben Aareon Deutschland GmbH begeleid bij haar participatie in OSRE B.V.

Lees verder

9 april 2019

LXA BEGELEIDT OVERNAME KENNEMER BETON BOUW DOOR HILLEN & ROOSEN

Overnamespecialisten Carel Henderson en Vera van Buggenum hebben aannemersbedrijf Hillen & Roosen begeleid bij de overname van betonbedrijf Kennemer Beton Bouw.

Lees verder

1 februari 2019

LXA BEGELEIDT VERKOOP MEERDERHEIDSBELANG ROVERS MEDICAL DEVICES

Overnamespecialisten Carel Henderson en Marlijn Tacke hebben aandeelhouder Meindert Zwart van Rovers Medical Devices begeleid bij de verkoop van een meerderheidsbelang aan investeringsfonds Smile Invest.

Lees verder

26 november 2018

LXA BEGELEIDT ONTWIKKELING EN VERKOOP AMS CARGO CENTER II

Transactiespecialisten Carel Henderson en Nadia Akabbouz begeleiden projectontwikkelaar Distri Development (een joint venture van Built to Build en Proptimize) bij de ontwikkeling en verkoop van distributiecentrum AMS Cargo Center II aan Deka Immobilien.

Lees verder

13 oktober 2018

LXA BEGELEIDT ONTWIKKELING BERNARDUS GOLF AND MEMORIES

Een team van specialisten van LXA onder leiding van Carel Henderson was verantwoordelijk voor de juridische begeleiding van de ontwikkeling van topgolfbaan Bernardus Golf and Memories van Robert van der Wallen.

Lees verder

26 juli 2018

LXA ADVISEERT BIJ DE OVERNAME VAN FC DEN BOSCH DOOR INVESTEERDER

Het team van overnamespecialisten van LXA The Law Firm onder leiding van Willem Berendsen heeft FC Den Bosch geadviseerd bij de verkoop van de club.

Lees verder

25 juli 2018

LXA BEGELEIDT OVERNAMES DOOR EN DE PARTICIPATIE VAN NIBC IN COLDSERVICE GROUP N.V.

Overnamespecialisten Roald Subnel, Willem Berendsen, Nadia Akabbouz en Zahra Malikzada hebben zowel aandeelhouder M. Versantvoort Beheer B.V. als Coldservice Groep begeleid bij reeks transacties

Lees verder

25 juni 2018

LXA BEGELEIDT VERKOOP ELCEE GROUP

Overnamespecialisten Carel Henderson, Vera van Buggenum en Nadia Akabbouz hebben de aandeelhouders van Elcee Group begeleid bij de verkoop aan Gilde Buy Out Partners.

Lees verder

7 maart 2018

LXA THE LAW FIRM BEGELEIDT PARTICIPATIE TRANSEQUITY NETWORK IN VANQUISH YACHT BUILDING

Overnamespecialisten Carel Henderson en Sara Israelyan van LXA The Law Firm begeleiden TransEquity Network bij de verwerving van een meerderheidsbelang in Vanquish Yacht Building.

Lees verder

5 maart 2018

LXA THE LAW FIRM BEGELEIDT TRANSEQUITY NETWORK BIJ OVERNAME HEART MEDICAL EN CORDIAL MEDICAL

Overnamespecialisten Carel Henderson, Sara Israelyan en Marnix Geraerts van LXA The Law Firm begeleiden TransEquity Network bij de overname van de aandelen in Heart Medical Europe B.V. en Cordial Medical Europe B.V.

Lees verder

2 februari 2018

KERRIDGE CS (UK) ACQUIRES DUTCH TRADE ERP SPECIALIST AGP GROUP: LXA THE LAW FIRM ADVISES SELLERS

Acquisition makes Kerridge Commercial Systems a leading trade ERP software provider in the Benelux.

Lees verder

1 januari 2018

LXA BEGELEIDT OVERNAME GLOBAL SUPPLIER

Overnamespecialisten Carel Henderson, Sara Israelyan en Vera van Buggenum hebben, in samenspraak met Europese collega’s, Elcee Group begeleid bij de overname van Global Supplier met bedrijven in Zweden, Denemarken, Polen en Duitsland.

Lees verder

20 december 2017

OVERNAME ACTIVITEITEN HERMAN JANSEN DOOR ETN. P. BRUGGEMAN

Overnamespecialisten Roald Subnel en Inge Franken van LXA The Law Firm begeleiden zowel de Belgische koper Etn. P. Bruggeman NV als Herman Jansen Beverages Nederland B.V. als verkoper, bij de overname door Bruggeman van een aantal merken en daaraan verbonden (productie- en verkoop-) activiteiten van Herman Jansen Beverages Nederland B.V. en met haar verbonden ondernemingen.

Lees verder

1 december 2017

LXA THE LAW FIRM BEGELEIDT PARTICIPATIE TRANSEQUITY NETWORK IN WAY GROUP

Overnamespecialisten Carel Henderson en Vera van Buggenum van LXA The Law Firm begeleiden Transequity Network bij de overname van een meerderheidsbelang in Way Group.

Lees verder

27 september 2017

LXA THE LAW FIRM BEGELEIDT AANDEELHOUDERS HEALTHLINK BIJ VERKOOP VERKOOP AANDELEN

Overnamespecialist Carel Henderson van LXA The Law Firm begeleidt de (Nederlandse en Amerikaanse) aandeelhouders van Healthlink bij de verkoop van hun aandelen aan Base Logistics (Waterland). De verkoop vond plaats via een door LXA gecoördineerde controlled auction die door Base Logistics (Waterland) werd gewonnen.

Lees verder

26 september 2017

LXA BEGELEIDT BOELENS DE GRUYTER BIJ VERKOOP KPN GEBOUW VENLO

Transactiespecialisten Carel Henderson en Nadia Akabbouz begeleiden projectontwikkelaar Boelens De Gruyter bij de verkoop van het KPN gebouw (waaronder het monumentale voormalige postkantoor) in Venlo.

Lees verder

1 september 2017

LXA THE LAW FIRM BEGELEIDT OVERNAME KEIJSERS INTERIORS

TransEquity Network en Particon maken bekend dat ze de meerderheid van de aandelen van interieurbouwer Keijsers Interiors hebben overgenomen.

Lees verder

6 juli 2017

LXA THE LAW FIRM BEGELEIDT VERKOOP BRAINWASH EN CLUBKAPPERS

Overnamespecialisten Carel Henderson en Vera van Buggenum van LXA The Law Firm begeleiden aandeelhouders bij de verkoop van Brainwash en Clubkappers. De kappersketen, marktleider in Nederland met zo’n 200 salons, werd via een zogenaamde controlled auction verkocht. De auction werd gewonnen door de Europese marktleider Provalliance uit Frankrijk.

Lees verder

2 juni 2017

LXA BEGELEIDT ONTWIKKELING NIEUW DC VOOR NSK IN TILBURG

Transactiespecialist Carel Henderson heeft projectontwikkelaar Built to Build begeleid bij de ontwikkeling van een nieuw distributiecentrum in de logistieke zone Vossenberg West in Tilburg. Het distributiecentrum werd specifiek voor NSK ontwikkeld en verkocht aan eindbelegger Montea. LXA verzorgde de onderhandelingen en contractsdocumentatie met zowel huurder NSK als eindbelegger Montea.

Lees verder

5 mei 2017

JURIDISCHE ROLLERCOASTER

LXA The Law Firm (Antony Jonkman) aan het woord in Legal Issues Special Brookz (vanaf p. 31) en in Brookz Top 50 Advocatenkantoren.

Lees verder

20 april 2017

LXA THE LAW FIRM BEGELEIDT PARTICIPATIE WIJNGAARD BERNARDUS

Carel Henderson en Vera van Buggenum (M&A) en Thomas Berendsen (IE) van LXA The Law Firm begeleiden Opportunity Partners (Robert van der Wallen) bij de overname van Wijngaard Bernardus van Ben Pon.

Lees verder

20 mei 2016

LXA BEGELEIDT MANAGEMENT BUY-OUT FLETCHER HOTELGROEP

Overnamespecialist Carel Henderson begeleidt management bij de overname van de Fletcher Hotelgroep. De grootste Nederlandse hotelketen, met 73 hotels, komt in handen van bestuursvoorzitter Rob Hermans en financieel topman Edwin van Heteren. De twee nemen het bedrijf samen met NIBC Bank en de Luxemburgse hotelinvesteerder Xead Group.

Lees verder

10 juli 2014

LXA BEGELEIDT ONTWIKKELING NIEUW DC VOOR BRAND LOYALTY EN SEACON

Een team van specialisten van LXA onder leiding van Carel Henderson heeft projectontwikkelaar Built to Build begeleid bij de ontwikkeling van een nieuw distributiecentrum voor Brand Loyalty en Seacon op Businesspark Siberië in Maasbree (Venlo).

Lees verder
Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder. Neem contact op met een van onze specialisten.

Onze diensten