Trust everything

's-Hertogenbosch | Eindhoven | Amsterdam

LXA BEGELEIDT ONTWIKKELING NIEUW DC VOOR BRAND LOYALTY EN SEACON

10 juli 2014

Een team van specialisten van LXA onder leiding van Carel Henderson heeft projectontwikkelaar Built to Build begeleid bij de ontwikkeling van een nieuw distributiecentrum voor Brand Loyalty en Seacon op Businesspark Siberië in Maasbree (Venlo).
10 jul 2014

Businesspark Siberië in Venlo krijgt tweede dc

Vastgoedonderneming Built to Build is onlangs gestart met de bouw van een nieuw distributiecentrum op Businesspark Siberië in Maasbree bij Venlo. Het is het tweede dc dat verrijst op dit logistieke bedrijvenpark. Seacon Logistics zal een groot deel van dit dc gaan huren.

Het nieuwe en duurzame multi user distributiecentrum krijgt een omvang van circa 42.000 vierkante meter. Twee van de vier units van het distributiecentrum, circa. 22.500 vierkante meter, zijn inmiddels verhuurd aan logistiek dienstverlener Seacon Logistics uit Venlo. De units worden aankomende december opgeleverd.

Tweede uitbreiding in 2015

In het eerste kwartaal van volgend jaar zal op Businesspark Siberië  nog eens circa 18.000 vierkante meter aan distributieruimte worden opgeleverd. Dit pand krijgt twee units. Die zijn, zo meldt Built to Build , nog beschikbaar voor verhuur.

Brand Loyalty eerste vestiger

De eerste vestiger op logistiek bedrijvenpark Siberië in Maasbree bij Venlo is Brand Loyalty dat afgelopen jaar een Europees distributiecentrum van 45.000 vierkante meter in gebruik nam. Seacon Logistics verzorgt voor vijf jaar de logistieke operatie van dit EDC.

 

bron: https://www.logistiek.nl/warehousing/nieuws/2014/07/businesspark-siberie-in-venlo-krijgt-tweede-dc-10113679?vakmedianet-approve-cookies=1&_ga=2.43219046.2119762747.1543308284-238680970.1543308284

 

Meer weten?

Voor meer informatie over dit artikel kunt u contact opnemen met

Laatste artikelen in fusies & overnames

8 november 2019

LXA BEGELEIDT OVERNAME CAD ACCENT B.V. DOOR ARKANCE SYSTEMS SAS

Overnamespecialisten Roald Subnel en Marlijn Tacke hebben CAD Accent B.V. begeleid binnen dit verkooptraject.

Lees verder

24 oktober 2019

LXA BEGELEIDT VERKOOP GROENBEDRIJF VERBOON AAN BTL

Overnamespecialisten Carel Henderson, Jacqueline Broeren en Job de Wert van LXA The Law Firm begeleiden Verboon Beheer bij de verkoop van haar aandelen in Verboon Groen & GWW en Verboon Machines aan BTL. BTL is onderdeel van de idverde groep, Europees marktleider in de groenbranche.

Lees verder

5 juni 2019

LXA BEGELEIDT DE OVERNAMES VAN INVITO EN LE BALLON

Een M&A team onder leiding van Willem Berendsen heeft de overnames begeleid van de retailketens Le Ballon en Invito. LXA zet daarmee als fashion advocaat verdere stappen in de modewereld waarin LXA al diverse partijen bedient.

Lees verder
Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder. Neem contact op met een van onze specialisten.

Onze diensten