Trust everything

's-Hertogenbosch | Eindhoven | Amsterdam

LXA BEGELEIDT ONTWIKKELING NIEUW DC VOOR NSK IN TILBURG

2 juni 2017

Transactiespecialist Carel Henderson heeft projectontwikkelaar Built to Build begeleid bij de ontwikkeling van een nieuw distributiecentrum in de logistieke zone Vossenberg West in Tilburg. Het distributiecentrum werd specifiek voor NSK ontwikkeld en verkocht aan eindbelegger Montea. LXA verzorgde de onderhandelingen en contractsdocumentatie met zowel huurder NSK als eindbelegger Montea.

Montea levert Built-to-suit dc op voor NSK European Distribution Centre in Tilburg

02-06-2017 09:36 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

TILBURG - In juni 2016 startte Montea, in samenwerking met Built to Build, met de ontwikkeling van een distributiecentrum voor NSK European distribution centre in de logistieke zone Vossenberg West, te Tilburg.

Eén maand vroeger dan de vooropgestelde timing werd gisteren, 1 juni, het state-of-the-art logistiek distributiecentrum opgeleverd, bestaande uit 17.300 m² opslagruimte, 1.900 m² kantoren en 1.900 m² tussenvloeren. Het gebouw zal worden gehuurd voor een vaste periode van tien jaar, de aanvangshuur bedraagt € 1 miljoen per jaar.

Deze transactie vertegenwoordigt een totale investeringswaarde van € 15,4 miljoen (in lijn met de investeringswaarde bepaald door de vastgoeddeskundige), gefinancierd met eigen vermogen en zal een bruto aanvangsrendement genereren van ongeveer 6,50 procent.

 

 

bron: https://www.transport-online.nl/site/81784/montea-levert-built-to-suit-dc-op-voor-nsk-european-distribution-centre-in-tilburg/

 

Meer weten?

Voor meer informatie over dit artikel kunt u contact opnemen met

Laatste artikelen in fusies & overnames

1 februari 2019

LXA BEGELEIDT VERKOOP MEERDERHEIDSBELANG ROVERS MEDICAL DEVICES

Overnamespecialisten Carel Henderson en Marlijn Tacke hebben aandeelhouder Meindert Zwart van Rovers Medical Devices begeleid bij de verkoop van een meerderheidsbelang aan investeringsfonds Smile Invest.

Lees verder

26 november 2018

LXA BEGELEIDT ONTWIKKELING EN VERKOOP AMS CARGO CENTER II

Transactiespecialisten Carel Henderson en Nadia Akabbouz begeleiden projectontwikkelaar Distri Development (een joint venture van Built to Build en Proptimize) bij de ontwikkeling en verkoop van distributiecentrum AMS Cargo Center II aan Deka Immobilien.

Lees verder

13 oktober 2018

LXA BEGELEIDT ONTWIKKELING BERNARDUS GOLF AND MEMORIES

Een team van specialisten van LXA onder leiding van Carel Henderson was verantwoordelijk voor de juridische begeleiding van de ontwikkeling van topgolfbaan Bernardus Golf and Memories van Robert van der Wallen.

Lees verder
Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder. Neem contact op met een van onze specialisten.

Onze diensten