Trust everything

's-Hertogenbosch | Eindhoven | Amsterdam

LXA BEGELEIDT ONTWIKKELING NIEUW DC VOOR NSK IN TILBURG

2 juni 2017

Transactiespecialist Carel Henderson heeft projectontwikkelaar Built to Build begeleid bij de ontwikkeling van een nieuw distributiecentrum in de logistieke zone Vossenberg West in Tilburg. Het distributiecentrum werd specifiek voor NSK ontwikkeld en verkocht aan eindbelegger Montea. LXA verzorgde de onderhandelingen en contractsdocumentatie met zowel huurder NSK als eindbelegger Montea.

Montea levert Built-to-suit dc op voor NSK European Distribution Centre in Tilburg

02-06-2017 09:36 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

TILBURG - In juni 2016 startte Montea, in samenwerking met Built to Build, met de ontwikkeling van een distributiecentrum voor NSK European distribution centre in de logistieke zone Vossenberg West, te Tilburg.

Eén maand vroeger dan de vooropgestelde timing werd gisteren, 1 juni, het state-of-the-art logistiek distributiecentrum opgeleverd, bestaande uit 17.300 m² opslagruimte, 1.900 m² kantoren en 1.900 m² tussenvloeren. Het gebouw zal worden gehuurd voor een vaste periode van tien jaar, de aanvangshuur bedraagt € 1 miljoen per jaar.

Deze transactie vertegenwoordigt een totale investeringswaarde van € 15,4 miljoen (in lijn met de investeringswaarde bepaald door de vastgoeddeskundige), gefinancierd met eigen vermogen en zal een bruto aanvangsrendement genereren van ongeveer 6,50 procent.

 

 

bron: https://www.transport-online.nl/site/81784/montea-levert-built-to-suit-dc-op-voor-nsk-european-distribution-centre-in-tilburg/

 

Meer weten?

Voor meer informatie over dit artikel kunt u contact opnemen met

Laatste artikelen in fusies & overnames

8 november 2019

LXA BEGELEIDT OVERNAME CAD ACCENT B.V. DOOR ARKANCE SYSTEMS SAS

Overnamespecialisten Roald Subnel en Marlijn Tacke hebben CAD Accent B.V. begeleid binnen dit verkooptraject.

Lees verder

24 oktober 2019

LXA BEGELEIDT VERKOOP GROENBEDRIJF VERBOON AAN BTL

Overnamespecialisten Carel Henderson, Jacqueline Broeren en Job de Wert van LXA The Law Firm begeleiden Verboon Beheer bij de verkoop van haar aandelen in Verboon Groen & GWW en Verboon Machines aan BTL. BTL is onderdeel van de idverde groep, Europees marktleider in de groenbranche.

Lees verder

5 juni 2019

LXA BEGELEIDT DE OVERNAMES VAN INVITO EN LE BALLON

Een M&A team onder leiding van Willem Berendsen heeft de overnames begeleid van de retailketens Le Ballon en Invito. LXA zet daarmee als fashion advocaat verdere stappen in de modewereld waarin LXA al diverse partijen bedient.

Lees verder
Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder. Neem contact op met een van onze specialisten.

Onze diensten