Trust everything

's-Hertogenbosch | Eindhoven | Amsterdam

LXA BEGELEIDT OVERNAME KENNEMER BETON BOUW DOOR HILLEN & ROOSEN

9 april 2019

Overnamespecialisten Carel Henderson en Vera van Buggenum hebben aannemersbedrijf Hillen & Roosen begeleid bij de overname van betonbedrijf Kennemer Beton Bouw.

Het Amsterdamse aannemersbedrijf Hillen & Roosen is vanaf 8 april 2019 voor 90% eigenaar van betonbedrijf Kennemer Beton Bouw uit Beverwijk. De resterende 10% van de aandelen blijft in handen van directeur Frank Castricum die actief betrokken blijft bij de onderneming. Hillen & Roosen borgt hiermee de kennis en capaciteit van tunnel- en gietbouw in haar productieketen. De overname van Kennemer Beton Bouw is in lijn met de strategie van Hillen & Roosen om de volledige keten te professionaliseren. Door in de toekomst intensiever samen te werken, versterken beide partijen elkaars kennis en kwaliteiten. Hillen & Roosen zal investeren in Kennemer Beton Bouw om voldoende nieuw personeel en middelen aan te kunnen trekken.

Kennemer Beton Bouw is opgericht op 30 juni 2014 en beschikt over vijftien ervaren medewerkers die al jaren samenwerken op het gebied van betonbouw. Meedenken met de klant, partnership en het realiseren van succesvolle bouwprojecten staan hierbij centraal. De afgelopen jaren heeft Hillen & Roosen reeds op diverse projecten succesvol en naar volle tevredenheid samengewerkt met het betonbedrijf. De bedrijfscultuur van beide partijen sluit goed bij elkaar aan. Kennemer Beton Bouw behoudt na de overname haar zelfstandigheid, naam en vestigingsplaats. De verwachte omzet en groei zal afkomstig zijn van het nieuwe moederbedrijf Hillen & Roosen.

Hillen & Roosen heeft de afgelopen jaren flink aan de weg getimmerd. De omzet van het aannemersbedrijf is gestegen van circa € 30 miljoen in 2017 naar € 45 miljoen in 2018. De verwachte omzet voor 2019 bedraagt € 75 miljoen. het rendement ontwikkelt zich conform verwachting. De focus van het aannemersbedrijf ligt op de nieuwbouw van gestapelde woningen, de transformatie van kantoorgebouwen en aansprekende binnenstedelijke projecten. Hillen & Roosen heeft de visie om te investeren in langdurige samenwerkingsverbanden. In de laatste periode zijn klanten als Woonstichting De Key, Woningstichting Eigen Haard, VORM Ontwikkeling, Woningbouwvereniging de Sleutels en Stichting Stadgenoot toegevoegd aan het klantenbestand. Wegens de groei van het bedrijf heeft Hillen & Roosen per november 2018 intrek genomen in haar nieuwe kantoor aan de Benit 30 in Amsterdam.

Bron: https://hillen-roosen.nl/hillen-roosen-neemt-kennemer-beton-bouw-over/

 

Meer weten?

Voor meer informatie over dit artikel kunt u contact opnemen met

Laatste artikelen in fusies & overnames

8 november 2019

LXA BEGELEIDT OVERNAME CAD ACCENT B.V. DOOR ARKANCE SYSTEMS SAS

Overnamespecialisten Roald Subnel en Marlijn Tacke hebben CAD Accent B.V. begeleid binnen dit verkooptraject.

Lees verder

24 oktober 2019

LXA BEGELEIDT VERKOOP GROENBEDRIJF VERBOON AAN BTL

Overnamespecialisten Carel Henderson, Jacqueline Broeren en Job de Wert van LXA The Law Firm begeleiden Verboon Beheer bij de verkoop van haar aandelen in Verboon Groen & GWW en Verboon Machines aan BTL. BTL is onderdeel van de idverde groep, Europees marktleider in de groenbranche.

Lees verder

5 juni 2019

LXA BEGELEIDT DE OVERNAMES VAN INVITO EN LE BALLON

Een M&A team onder leiding van Willem Berendsen heeft de overnames begeleid van de retailketens Le Ballon en Invito. LXA zet daarmee als fashion advocaat verdere stappen in de modewereld waarin LXA al diverse partijen bedient.

Lees verder
Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder. Neem contact op met een van onze specialisten.

Onze diensten