Trust everything

's-Hertogenbosch | Eindhoven | Amsterdam

LXA BEREIKT DOORSTART DINNERTRAIN C.S.

1 oktober 2019

De curator is verheugd te kunnen mededelen dat er een doorstart van de activiteiten van Railpromo B.V. is bereikt met Train Charter Events B.V. Naast het feit dat aan een (groot) aantal medewerkers een arbeidsovereenkomst wordt aangeboden zal Train Charter Events B.V. ook een compensatievoorstel aan de gedupeerde klanten van de Dinner Train aanbieden.

Bent u een van de gedupeerde klanten van Dinner Train dan kunt u in deze Brief lezen wat u moet doen. Heeft u het compensatievoorstel om wat voor reden dan ook (nog) niet ontvangen dan kunt u een e-mail sturen naar backontrack@dinnertrain.eu

Bent u een van de crediteuren – anders dan een klant – dan kunt u via deze link https://www.lxa.nl/nl/indienen-vordering/ uw vordering indienen (voor zover dat nog niet is gebeurd).

 

 

 

Meer weten?

Voor meer informatie over dit artikel kunt u contact opnemen met

Laatste artikelen in insolventierecht & herstructureringen

1 oktober 2019

LXA BEREIKT DOORSTART DINNERTRAIN C.S.

LXA BEREIKT DOORSTART DINNERTRAIN C.S.

Lees verder

21 augustus 2019

LXA KIEST HET RUIME SOP

Failliete jachtbouwer Moonen maakt doorstart met Australisch geld. De vorige maand failliet verklaarde Brabantse bouwer van luxejachten Moonen Yachts maakt een doorstart. Curator Willem Berendsen heeft daarover met het Australische echtpaar Matthew en Louise Baxter een akkoord gesloten, maakte Moonen zaterdag bekend

Lees verder

7 augustus 2019

LXA AANGESTELD TOT CURATOR VAN RAILPROMO C.S.

Bij vonnis van de Rechtbank Limburg, locatie Roermond, d.d. 6 augustus 2019 zijn in staat van faillissement verklaard de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid Railpromo B.V., Railpromo Fleet Services B.V. en Lucatu B.V. met benoeming van mr. S.J.O. de Vries tot rechter-commissaris en aanstelling van mr. Maurice Winkels tot curator.

Lees verder
Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder. Neem contact op met een van onze specialisten.

Onze diensten