Trust everything

's-Hertogenbosch | Eindhoven | Amsterdam

LXA TREEDT TOE TOT HET INCOPRO LEGAL NETWORK

14 januari 2019

LXA is trots te kunnen melden dat zij zich heeft aangesloten bij het groeiende Incopro Legal Network (ILN) van advocatenkantoren die gespecialiseerd advies bieden aan merken en bedrijven die zich bezighouden met intellectuele eigendom. Incopro, de online merkbeschermingsaanbieder, gebruikt big data en machine learning / AI-technologie om veel van 's werelds toonaangevende merken online te beschermen. Het bedrijf combineert expertise op het gebied van intellectueel eigendom en technieken voor het verzamelen van informatie om de opsporing, prioritering en handhaving van IP-inbreuken online te automatiseren.

Incopro Legal Network (ILN)

Het Incopro Legal Network is een internationale groep van vertrouwde juridische partners en experts die marktleider zijn op het gebied van (online) bescherming van IE-rechten. Naast Nederland heeft ILN partners in Canada, Frankrijk, Duitsland, Italië, Portugal, Spanje, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Simon Baggs, CEO van Incopro: "LXA is een belangrijke toevoeging aan het Incopro Legal Network. Veel van onze klanten waarderen de mogelijkheid om een ​​beroep te kunnen doen op juridische expertise in meerdere rechtsgebieden. Onze advocatenkantoren waarderen de mogelijkheid tot kennisdeling die gepaard gaat met het lidmaatschap. LXA zal ongetwijfeld bijdragen aan de kracht en omvang van juridische begeleiding waar onze klanten toegang toe hebben."

Thomas Berendsen, Partner bij LXA zei: "Succesvol bestrijden van namaak vereist een combinatie van intelligente software / AI en traditionele juridische handhaving door advocaten. Door deel te nemen aan het Incopro Legal Network en onze reeds bestaande samenwerking met Incopro te intensiveren, versterken we onze positie in de namaakbestrijdingswereld en zijn we nog beter uitgerust om onze klanten te bedienen in hun strijd tegen namaak."

Over Incopro

Incopro is een online IE- en merkbeschermingssoftwareleverancier die merkeigenaren wapent met bruikbare intelligentie om online en offline inbreuken op intellectueel eigendomsrechten te bestrijden. Het vlaggenschipproduct, Talisman, combineert big data- en machine learning-technologie met juridische kennis en deskundigheid om relevante gegevens voor zijn klanten te verzamelen en te analyseren.

Bestaande uit experts in IE-wetgeving, onderzoek, engineering en technisch design (en vloeiend in meer dan 45 talen), brengt Incopro meetbaar de online kwetsbaarheid terug, wat directe financiële voordelen voor klanten oplevert. Opgericht in 2012 door CEO en IP-bescherming advocaat Simon Baggs en de huidige CTO en systeemarchitect Bret Boivin, beschermt Incopro merken en ondernemingen die geconfronteerd worden met (de dreiging van) inbreuk op hun intellectuele eigendomsrechten.

Incopro heeft kantoren in het Verenigd Koninkrijk, de VS en China en telt meer dan 150 medewerkers. Meer dan 450 merken maken momenteel gebruik van de software, waaronder Dr. Martens, Harley Davidson, Cath Kidston, Superdry, New Era, Ladbrokes Coral Group, ghd en Ted Baker.

 

Meer weten?

Voor meer informatie over dit artikel kunt u contact opnemen met

Laatste artikelen in nieuws

31 januari 2019

LXA ADVISEERT ID LOGISTICS BIJ HUUR 55.000 M2 WAREHOUSE

Het complex ‘Sugar Fields 21’ in Etten Leur bestaat uit 70.000 m2 warehouse en daar van is 55.000 m2 warehouse verhuurd. Huurder is de internationale transporteur ID Logistics voor hun klant Mediamarkt. LXA stond ID Logistics bij in deze deal.

Lees verder

14 januari 2019

LXA TREEDT TOE TOT HET INCOPRO LEGAL NETWORK

LXA is trots te kunnen melden dat zij zich heeft aangesloten bij het groeiende Incopro Legal Network (ILN) van advocatenkantoren die merken en bedrijven adviseren rondom intellectuele eigendomsrechten.

Lees verder

18 april 2018

LXA THE LAW FIRM VOOR DERDE JAAR OP RIJ SPONSOR OPERA OP DE PARADE!

Op woensdag 27 juni 2018 organiseren Opera Zuid, Theater aan de Parade en philharmonie zuidnederland voor de 12e maal Opera op de Parade, en LXA The Law Firm is er weer bij!

Lees verder
Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder. Neem contact op met een van onze specialisten.

Onze diensten