Trust everything

's-Hertogenbosch | Eindhoven | Amsterdam

Asbest

Ons team mag zich met recht de specialist van Nederland noemen op het gebied van asbest, zowel publiek- als privaatrechtelijk. Of het nu gaat om vastgoedtransacties, huurovereenkomsten, aannemingsovereenkomsten of aansprakelijkheidsrecht, zodra asbest om de hoek komt kijken, kunt u bij ons terecht voor al uw juridische vragen. Daarbij hebben wij sinds dit jaar als enige advocatenkantoor in Nederland advocaten in huis die zich gediplomeerd Asbestdeskundige mogen noemen.

Contactpersoon

  mr. T. (Tim) Segers

  Partner

  Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder. Neem contact op met een van onze specialisten.  Als enige advocatenkantoor van Nederland heeft LXA ook kennis over de technische aspecten van asbest (SC-570). Deze kennisvoorsprong zorgt voor een belangrijk voordeel in juridische procedures.

  Ons team kent alle ins en outs van asbestgerelateerde handhavingsperikelen, zoals  boetebesluiten, intrekkingen van certificaten of stilleggingen van projecten. In dat kader is het boek ‘Asbest, Toezicht en Handhaving’ verschenen van de hand van mr. Tim Segers en mr. Peter Huijbregts. De tweede druk is nu ook verkrijgbaar.

  Daarnaast organiseert ons team een aantal keer per jaar de eendaagse cursus 'Asbest voor juristen' en zijn zij veelgevraagd sprekers op congressen en symposia.

  Verder houdt LXA de markt up-to-date van de laatste ontwikkelingen en onze overwinningen binnen asbestland, dus meld u aan voor onze asbestnieuwsbrief

  Tarieven

  De uiteindelijke kosten worden uiteraard niet alleen bepaald door het uurtarief, maar ook door een kostenefficiënte inzet van onze advocaten. Bij de behandeling van een zaak wordt altijd goed gekeken welke specifieke kennis en ervaring voor welke werkzaamheden vereist is. Wij streven er daarbij naar het gemiddelde uurtarief zo laag mogelijk te houden.

  Juridisch medewerker € 130,- per uur, excl. BTW
  Junior Advocaat: € 145,- tot € 185,- per uur, excl. BTW
  Advocaat: € 185,- tot € 260,- per uur, excl. BTW
  Partner: € 295,- per uur, excl. BTW

  Onze advocaten

  De advocaten en juristen van LXA hebben ruime ervaring met en expertise in asbest. Onze gespecialiseerde advocaten zijn:

  Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder. Neem contact op met een van onze specialisten.

  Onze diensten