Trust everything

's-Hertogenbosch | Eindhoven | Amsterdam

Algemeen Bestuursrecht

Als ondernemer komt u gevraagd én ongevraagd in aanraking met de overheid. De regeldruk vanuit de overheid neemt nog steeds toe. Deze relatie tussen overheid en de burger wordt onder meer gereguleerd door de Algemene wet bestuursrecht (Awb). Deze wet omvat onder andere de algemene spelregels waarop de overheid besluiten moet voorbereiden en nemen. Ook zijn in deze wet de procedurele regels opgenomen hoe bezwaar kan worden gemaakt tegen een besluit of (hoger) beroep kan worden ingesteld bij de bestuursrechter. Onze specialisten zijn sterk bestuursrechtelijk onderlegd waardoor zij voor u alle mogelijkheden benutten die het bestuursrecht u als ondernemer biedt.

Inhoud van deze pagina

Contactpersoon

  mr. T. (Tim) Segers

  Partner

  Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder. Neem contact op met een van onze specialisten.  Tarieven

  De uiteindelijke kosten worden uiteraard niet alleen bepaald door het uurtarief, maar ook door een kostenefficiënte inzet van onze advocaten. Bij de behandeling van een zaak wordt altijd goed gekeken welke specifieke kennis en ervaring voor welke werkzaamheden vereist is. Wij streven er daarbij naar het gemiddelde uurtarief zo laag mogelijk te houden.

  Juridisch medewerker € 130,- per uur, excl. BTW
  Junior Advocaat: € 145,- tot € 185,- per uur, excl. BTW
  Advocaat: € 185,- tot € 260,- per uur, excl. BTW
  Partner: € 295,- per uur, excl. BTW

  Onze advocaten

  De bestuursrecht advocaten van LXA hebben ruime ervaring met en expertise in de regels van de overheid. Onze gespecialiseerde advocaten zijn:

  Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder. Neem contact op met een van onze specialisten.

  Onze diensten