Trust everything

's-Hertogenbosch | Eindhoven | Amsterdam

Bouwrecht

Op het gebied van het bouwrecht richten wij ons onder andere op zowel het opmaken als de beoordeling van bouwcontracten. Dat doet ons bouwrechtteam ten behoeve van opdrachtgevers, aannemers, projectontwikkelaars, architecten en overige adviseurs. Onze specialisten zijn daarnaast veelvuldig betrokken bij de geschilbeslechting in bouwzaken, zodoende kunnen wij u bijstaan in procedures voor de gewone rechter maar ook in arbitragezaken. Aspecten zoals bouwtijdoverschrijding, retentie, meer- of minderwerk, beëindiging van aanneming van werk, gebreken c.q. bouwfouten, wanprestatie en eventuele schadevergoedingsvorderingen zijn bij LXA in goede handen.

Inhoud van deze pagina

Contactpersoon

  mr. T. (Tim) Segers

  Partner

  Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder. Neem contact op met een van onze specialisten.  Tarieven

  De uiteindelijke kosten worden uiteraard niet alleen bepaald door het uurtarief, maar ook door een kostenefficiënte inzet van onze advocaten. Bij de behandeling van een zaak wordt altijd goed gekeken welke specifieke kennis en ervaring voor welke werkzaamheden vereist is. Wij streven er daarbij naar het gemiddelde uurtarief zo laag mogelijk te houden.

  Juridisch medewerker € 130,- per uur, excl. BTW
  Junior Advocaat: € 145,- tot € 185,- per uur, excl. BTW
  Advocaat: € 185,- tot € 260,- per uur, excl. BTW
  Partner: € 295,- per uur, excl. BTW

  Onze advocaten

  De advocaten en juristen van LXA hebben ruime ervaring met en expertise in het bouwrecht. Onze gespecialiseerde advocaten zijn:

  Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder. Neem contact op met een van onze specialisten.

  Onze diensten