Trust everything

's-Hertogenbosch | Eindhoven | Amsterdam

Commercieel huurrecht

Onze specialisten houden zich onder andere bezig met het opstellen en beoordelen van huurovereenkomsten en algemene huurvoorwaarden, het adviseren over huurrechtelijke kwesties (al dan niet in het kader van een projectontwikkeling of aankoop) en het voeren van procedures hierover. Niet alleen in het voortraject, maar ook tijdens een huurovereenkomst kan gedegen juridische bijstand van groot belang zijn. Bijvoorbeeld ingeval van onderhoudskwesties en gebreken, overlast, wanbetaling, indeplaatsstelling, huurprijswijzigingsgeschillen, faillissement van een huurder of verhuurder, opzegging van de huurovereenkomst en de bijbehorende procedures tot beëindiging of verlenging van de ontruimingsbescherming. Ons team staat u graag bij van A tot Z.

Inhoud van deze pagina

Contactpersoon

  mr. P.A.J. (Peter) Huijbregts

  Advocaat

  Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder. Neem contact op met een van onze specialisten.  Tarieven

  De uiteindelijke kosten worden uiteraard niet alleen bepaald door het uurtarief, maar ook door een kostenefficiënte inzet van onze advocaten. Bij de behandeling van een zaak wordt altijd goed gekeken welke specifieke kennis en ervaring voor welke werkzaamheden vereist is. Wij streven er daarbij naar het gemiddelde uurtarief zo laag mogelijk te houden.

  Juridisch medewerker € 130,- per uur, excl. BTW
  Junior Advocaat: € 145,- tot € 185,- per uur, excl. BTW
  Advocaat: € 185,- tot € 260,- per uur, excl. BTW
  Partner: € 295,- per uur, excl. BTW

  Onze advocaten

  De advocaten en juristen van LXA hebben ruime ervaring met en expertise in het huurrecht. Onze gespecialiseerde advocaten zijn:

  Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder. Neem contact op met een van onze specialisten.

  Onze diensten