Trust everything

's-Hertogenbosch | Eindhoven | Amsterdam

Fraudebestrijding

Fraude is van alle tijden. Eén op de vijf ondernemingen wordt jaarlijks geconfronteerd met een materiële fraude. Het is van groot belang te weten hoe fraude te voorkomen. En als fraude zich voordoet moet er snel worden ingegrepen. Met name het veilig stellen van vermogensbestanddelen dient voortvarend te gebeuren.

Inhoud van deze pagina

Contactpersoon

  mr. D.J.J. (Daan) Folgering

  Partner

  Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder. Neem contact op met een van onze specialisten.  Op verzoek wordt een geanonimiseerd overzicht verstrekt van zaken waarbij onze specialisten recent betrokken zijn geweest.

  Tarieven

  De uiteindelijke kosten worden uiteraard niet alleen bepaald door het uurtarief, maar ook door een kostenefficiënte inzet van onze advocaten. Bij de behandeling van een zaak wordt altijd goed gekeken welke specifieke kennis en ervaring voor welke werkzaamheden vereist is. Wij streven er daarbij naar het gemiddelde uurtarief zo laag mogelijk te houden.

  Juridisch medewerker € 130,- per uur, excl. BTW
  Junior Advocaat: € 145,- tot € 185,- per uur, excl. BTW
  Advocaat: € 185,- tot € 260,- per uur, excl. BTW
  Partner: € 295,- per uur, excl. BTW

  Onze advocaten

  Onze advocaten hebben ruime ervaring met het bestrijden van fraude en verhalen van de schade die het gevolg is. Zij werken samen met specialisten binnen het arbeids- en strafrecht en met forensisch onderzoekers. Onze gespecialiseerde advocaten zijn:

  Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder. Neem contact op met een van onze specialisten.

  Onze diensten