Trust everything

's-Hertogenbosch | Eindhoven | Amsterdam

Start-ups

Nederland timmert succesvol aan de weg om een startup-vriendelijk ecosysteem neer te zetten dat zich kan meten met dat van de UK (Londen) en Duitsland (Berlijn). Universiteiten, corporates, investeerders en politiek zijn er steeds meer op gericht een klimaat te scheppen dat de randvoorwaarden biedt voor efficiënte venture building. LXA draagt daaraan graag bij. LXA Startup Lawyers is de one-stop-shop voor zowel investeerders die zich op early stage ventures richten, als oprichters (founders) van dit soort bedrijven van de toekomst.

Contactpersoon

  Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder. Neem contact op met een van onze specialisten.

  Het team is actief op de LXA vestigingen in Amsterdam en Eindhoven (High Tech Campus), en bedient inmiddels diverse aansprekende investeerders en succesvolle startups. De “qualifying startup” kan rekenen op een success fee arrangement, dat er bijvoorbeeld op neerkomt dat uitsluitend wordt betaald indien de beoogde funding wordt opgehaald.

  Onze advocaten

  De advocaten van LXA Startup Lawyers hebben ruime ervaring met startups en alles wat daarbij aan bod komt. Onze gespecialiseerde advocaten zijn:

  Onze diensten

  Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder. Neem contact op met een van onze specialisten.