Jacqueline Broeren-Berns

Advocaat

Praktijkgebieden
  • Vennootschapsrecht
  • Fusies en Overnames
  • Joint Ventures en Participaties
  • Corporate Litigation

Jacqueline heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlanse orde van advocaten het volgende hoofdrechtsgebied geregistreerd:

  • Ondernemingsrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Jacqueline is senior advocaat-medewerker en onderdeel van het team Corporate/M&A van LXA The Law Firm.

Jacqueline is een zeer ervaren transactieadvocaat en heeft zich gespecialiseerd in fusies en overnames, vennootschapsrecht, corporate litigation, participaties, joint ventures en andere samenwerkingsvormen. Op reguliere basis adviseert Jacqueline aandeelhouders, raden van bestuur en toezichthouders van nationale en internationale bedrijven over corporate governance en andere vennootschapsrechtelijke vraagstukken.

De cliënten van Jacqueline bestaan uit nationale en internationale bedrijven en grote MKB-bedrijven. Jacqueline heeft affiniteit met en beschikt over veel kennis van de automotive branche, gezondheidszorg en de (duurzame) energiesector.

In de dienstverlening van Jacqueline staat een hands-on mentaliteit voorop. Zij adviseert cliënten met gedegen vakkennis en is creatief in het bedenken van voor cliënten passende oplossingen. Graag bouwt zij met cliënten aan een langdurige samenwerking en vervult zij voor hen de rol van ‘trusted advisor’.

Jacqueline is lid van de Vereniging Corporate Litigation en Dutch Corporate Finance Association.

Een greep uit Jacquelines recente activiteiten
  • Adviseren en begeleiden van nationale en internationale bedrijven bij het doen van diverse overnames in Nederland
  • Advisering Verboon Beheer bij de verkoop van haar aandelen in Verboon Groen & GWW en Verboon Machines aan BTL

Benieuwd naar ons werk?