Trust everything

's-Hertogenbosch | Eindhoven | Amsterdam

Gie van den Broek

Advocaat

Gie van den Broek studeerde Nederlands Recht aan de Universiteit Maastricht (European Legal Studies). Hij studeerde een jaar aan de Université d’ Aix-Marseille in Aix-en-Provence. In 1996 behaalde hij met een VSB-beurs een postdoctorale Multidisciplinary Master in European Studies aan de Université de Liège. In het Europees Parlement deed Gie in 1996 juridisch onderzoek naar ‘illegal and harmful content on internet’. Zijn juridische loopbaan begon bij Arthur Andersen International Trade & Customs te Rotterdam. Aansluitend was Gie als bedrijfsjurist werkzaam bij IT bedrijf IMN Groep N.V. In die periode voltooide hij de Beroepsopleiding voor Bedrijfsjuristen. Vervolgens was Gie enkele jaren actief als bedrijfsjuridisch adviseur voor ondernemers in de food retail bij Vakcentrum Bedrijfsadvies op het terrein van franchising, ondernemingsrecht en arbeidsrecht.

mr. E.J.V.T. (Gie) van den Broek

Advocaat

T: 073 - 700 36 16
E: gievandenbroek@lxa.nl

LinkedIn

Download vcard

Praktijkgebieden

  • Namaakbestrijding
  • Merkbescherming
  • Ondernemingsrecht


Praktijkervaring

Gie heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in namaakbestrijding. Hij is een sterk onderhandelaar en heeft ruime ervaring opgedaan in procederen tegen inbreukmakers. Voordat hij in 2011 in de advocatuur ging werken, werkte Gie ruim vijf jaar als bedrijfsjurist bij McGregor Fashion Group. Destijds ontwikkelde hij in samenwerking met Thomas Berendsen (partner LXA) een succesvol namaakbestrijdingsprogramma. Gie werkte drie jaren bij Deterink Advocaten & Notarissen in Eindhoven. Hij werkt onder meer voor diverse internationale vooraanstaande luxe- en modemerken op het terrein van de namaakbestrijding. Gie is sinds september 2014 verbonden aan LXA The Law Firm.


Gie beheerst zowel de Engelse als Franse taal. Hij is actief lid van het Anti-Counterfeit Committee van de ECTA en heeft ruime bedrijfsjuridische ervaring op het gebied van ondernemingsrecht, (commerciële) contracten, meer in het bijzonder franchise-, licentie- en sponsor-overeenkomsten en  algemeen verbintenissenrecht. Gie is sinds april 2017 verbonden aan de Czech Arbitration Court (CAC) als panelist voor de beslechting van domeinnaamgeschillen volgens de UDRP (Uniform Domain-Name Dispute-Resolution Policy).

Werklocatie

's-Hertogenbosch
Bezoekadres
Pettelaarpark 101 5216 PR 's-Hertogenbosch
Postadres
Postbus 5054 5201 GB 's-Hertogenbosch

T: +31 (0)73 700 36 00

F: +31 (0)73 700 36 01

info@lxa.nl

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder. Neem contact op met een van onze specialisten.

Onze diensten