Trust everything

's-Hertogenbosch | Eindhoven | Amsterdam

Irma van Bokhoven

Advocaat

Irma van Bokhoven studeerde Nederlands recht in Utrecht met als afstudeerrichting economisch publiek- en bedrijfsrecht en is in 1992 beëdigd als advocaat. Irma is gedreven, betrokken, toegankelijk en nauwgezet. Met haar meer dan 25 jaar ervaring staat zij voor kwaliteit. Irma is doortastend in haar aanpak. In procedures weet zij omvangrijke feiten dossiers secuur terug te brengen tot de juridische essentie en om te zetten in stevige en juridisch solide processtukken met kritisch oog voor elk juridisch detail. Irma was voorheen verbonden aan Banning en is per 1 november 2017 toegetreden als advocaat bij LXA The Law Firm.

mr. W.M. (Irma) van Bokhoven

Advocaat

T: 073 - 700 36 00    M: 06 - 154 04 540
E: irmavanbokhoven@lxa.nl

LinkedIn

Download vcard

Praktijkgebieden

  • Commerciële Contracten
  • Franchise
  • Verbintenissen- en contractenrecht
  • Algemene voorwaarden
  • Aansprakelijkheidsrecht
  • Civiel bouwrecht
  • Civiel procesrecht (commercial, corporate) en arbitrage

Praktijk(ervaring)

Irma is gespecialiseerd in (internationaal) privaat- en handelsrecht en in civielbouwsrecht. Zij adviseert en procedeert met name over (internationale) commerciële contracten (o.a. agentuur, distributie en franchise, productielicenties, algemene voorwaarden), (internationale) koop-, opdracht-, aannemings- en dienstverleningsovereenkomsten en daaruit voortvloeiende aansprakelijkheids- en verzekeringsrechtelijke kwesties.

Zij opereert als advocaat in complexe civiele procedures en nationale en internationale arbitrages (NAI, RvA, ICC, UNCITRAL en ad hoc). Zij staat al jaren met succes Nederlandse en buitenlandse ondernemingen bij in de sectoren internationale handel , bouw en industrie en in de commerciële dienstverlening. Irma heeft een bijzondere interesse voor technologie & manufacturing.

Irma heeft tevens ruime expertise en ervaring op het gebied van  civiele vastgoed vraagstukken en  geschillen.

Werklocatie

's-Hertogenbosch
Bezoekadres
Pettelaarpark 101 5216 PR 's-Hertogenbosch
Postadres
Postbus 5054 5201 GB 's-Hertogenbosch

T: +31 (0)73 700 36 00

F: +31 (0)73 700 36 01

info@lxa.nl

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder. Neem contact op met een van onze specialisten.

Onze diensten