Trust everything

's-Hertogenbosch | Eindhoven | Amsterdam

Advocaat-medewerker M&A (Den Bosch)

Voor de transactie- & adviespraktijk is LXA op zoek naar een: Advocaat-medewerker M&A. Je maakt deel uit van het ambitieuze Fusies & Overname team. Het team bestaat uit 7 advocaten die hecht met elkaar samenwerken aan transacties voor investeerders, ondernemers en (inter)nationale bedrijven. De werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het adviseren van (veelal vaste) cliënten, het begeleiden van transacties en het redigeren van contracten. Naast de juridisch inhoudelijke werkzaamheden manage en coördineer je (transactie)processen. De cliëntenportefeuille en de transacties zijn zeer divers waardoor je mag spreken van een interessante en afwisselende praktijk.

LXA The Law Firm

LXA The Law Firm is een jong en groeiend full service advocatenkantoor met vestigingen in Amsterdam, Den Bosch en Eindhoven dat zich richt op ondernemers, ondernemingen en investeerders. Bij LXA zijn momenteel 31 advocaten werkzaam. Het kantoor heeft een moderne visie op juridische dienstverlening en de organisatie daarvan. Er is een scherp oog voor de strategische, financiële en commerciële belangen bij de advisering van haar cliënten. 

Voor de transactie- & adviespraktijk is LXA op zoek naar een:

Advocaat-medewerker M&A

Je maakt deel uit van het ambitieuze Fusies & Overname team. Het team bestaat uit 7 advocaten die hecht met elkaar samenwerken aan transacties voor investeerders, ondernemers en (inter)nationale bedrijven. De werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het adviseren van (veelal vaste) cliënten, het begeleiden van transacties en het redigeren van contracten. Naast de juridisch inhoudelijke werkzaamheden manage en coördineer je (transactie)processen. De cliëntenportefeuille en de transacties zijn zeer divers waardoor je mag spreken van een interessante en afwisselende praktijk.

Profiel

  • Advocaat met minimaal 5 jaar relevante ervaring in de transactie- en adviespraktijk. Bij voorkeur opgedaan bij een groot of middelgroot advocatenkantoor.
  • Je hebt ervaring met het managen van een transactieproces en bent bekend met de dynamiek die het met zich meebrengt.
  • Uitstekende drafting skills.
  • Sterk analytisch vermogen en communicatief vaardig.
  • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.
  • Teamspeler.
  • Ambitieus, loyaal en service gericht.

Geboden

Werken bij een jong en groeiend kantoor met ambitie en een zeer goede sfeer. In een hecht en toegankelijk team van gedreven professionals. Er wordt veel vrijheid en zelfstandigheid geboden en er is volop ruimte om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen. De ontwikkeling van advocaat-medewerkers door intensieve begeleiding is een speerpunt van het kantoor. Men heeft aandacht voor een gezonde work-life balance en biedt marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer weten?

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Vicky Schilperoort.

Stuur je gemotiveerde sollicitatie met cv aan Vicky Schilperoort of stuur het per post aan LXA The Law Firm t.a.v. Vicky Schilperoort, Postbus 5054, 5201 GB 's-Hertogenbosch.

Onze diensten

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder. Neem contact op met een van onze specialisten.