Trust everything

's-Hertogenbosch | Eindhoven | Amsterdam

LXA Navigator

Een goed jurist is niet altijd een goed advocaat. Daarom is LXA The Law Firm niet alleen een navigator voor haar cliënten, maar ook voor haar medewerkers.

Naast de vakinhoudelijke ontwikkeling wordt ook veel belang gehecht aan het ontwikkelen van soft skills. Denk hierbij aan trainingen op het gebied van communicatie, onderhandelen, conflictmanagement en leiderschapsvaardigheden. Door deze skills word jij een echte raadsman of raadsvrouw die verder kijkt dan de juridische horizon van een dossier. Iemand waarin onze cliënten vertrouwen kunnen hebben. Trust is everything.

 

 

LXA Navigator is een intern opleidingstraject waar continue persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Niet alleen in de stageperiode, maar ook daarna. Jezelf blijven ontwikkelen is het doel. Het traject bestaat uit vaste onderdelen, aangevuld met cursussen en workshops die voorzien in de actuele behoefte van onze advocaten, die matchen met hun ambities. Een greep uit het gevarieerde aanbod van LXA Navigator: van het bespreken van de gedrags- en tuchtrechtelijke regels, het toevoegen van ‘magie’ aan je presentatie en een cursus timemanagement, tot het ontwikkelen van gesprekstechnieken.

Naast de geboden ruimte voor persoonlijke ontwikkeling binnen het LXA Navigator programma, besteedt LXA The Law Firm ook uitgebreid aandacht aan de (juridisch) vakinhoudelijke ontwikkeling van haar medewerkers.

Elke sectie zit twee keer per maand rond de tafel om de meest actuele en relevante jurisprudentie en literatuur op het eigen vakgebied te bespreken. Zodoende blijft de kennis van onze advocaten up-to-date en kan de opgedane kennis direct in de dagelijkse praktijk worden toegepast.

Daarnaast vindt maandelijks een algemeen vaktechnisch overleg plaats, waarbij alle advocaten van LXA The Law Firm aanwezig zijn. Voor de hele groep wordt door steeds een andere sectie een selectie gepresenteerd van de meest relevante jurisprudentie. Daardoor worden ook de presentatie skills van de advocaten verder ontwikkeld. In het tweede deel van dit overleg wordt een voor kantoor relevante actualiteit besproken. 

Ook op zoek naar een navigator voor je loopbaan? Kies voor LXA The Law Firm.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder. Neem contact op met een van onze specialisten.

Onze diensten