LXA Inhouse dag

Helaas gaat onze Inhouse dag op 7 mei 2020 niet door. Houd deze pagina in de gaten voor een nieuwe datum!

 

Are you ready?

 

Ben jij een vergevorderde bachelor- of masterstudent, benieuwd hoe het er in de advocatuur aan toegaat en nieuwsgierig naar ons kantoor in Den Bosch? Dan kan onze Inhouse dag; dé perfecte manier zijn om eens een kijkje achter de schermen te nemen!

 

Wie zijn wij?

LXA The Law Firm is een jong maar nu al toonaangevend en snel groeiend advocatenkantoor. Met meer dan vijftig man sterk werken wij intensief samen in een informele, open en prettige sfeer, met korte lijnen, een hoge (partner)betrokkenheid en oog voor ieders persoonlijke ambities en omstandigheden.

 

Wat kun je verwachten?

Tijdens de LXA Inhouse dag ervaar jij hoe het is om bij LXA te werken. Je krijgt een inkijk in ons kantoor, ontmoet onze mensen en gaat op een creatieve manier inhoudelijk aan de slag in teamverband. De dag begint om 09:30 en wordt om 17:00 afgesloten met een borrel in ons eigen LXA Café. 

 

Lijkt het je wat?

Ben jij enthousiast geworden? Meld je dan hieronder aan door je CV, cijferlijst en eventuele korte motivatie te uploaden. Zodra er een nieuwe datum bekend is zullen wij contact met je opnemen. 

Vragen?

Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact op met Iris van der Wal.

Wil je een kijkje nemen bij LXA?