Cliënten

COTY
Novagraaf
De mensen bij LXA zijn zeer betrokken, vakinhoudelijk erg sterk en spreken de taal van ondernemers. Dat maakt LXA tot een uitstekende partner!
Nikkie
LXA zoekt altijd naar het beste resultaat voor de klant en staat 24/7 klaar. LXA is betrouwbaar, oplossingsgericht, daadkrachtig en uitermate professioneel.
Brantsandpatents
LXA heeft elk juridisch aspect van ondernemerschap perfect onder de knie en als ondernemer of investeerder zit je dus altijd goed bij LXA. Met name de IE sectie excelleert in hun vakgebied.
ID-Logistics
Onder spanning en tijdsdruk leer je elkaar écht kennen. Na mijn eerste ervaring wist ik: LXA wordt onze vaste partner.
Popsockets
Cad Accent
Figuurlijk gesproken ‘verkoop’ je als ondernemer dagelijks je bedrijf. Letterlijk is het toch wel even andere koek. Zonder de hulp van LXA had ik dit niet gekund.
Orange Corporate Finance
Ik beveel de heren van LXA van harte aan als oplossingsgerichte transactieadvocaten. Ze werken hard en efficiënt, zijn vindingrijk en staan 24/7 voor onze opdrachtgevers klaar!
Rust Oleum
Rust Oleum werkt al jaren nauw samen met LXA. Wij stellen het meedenken, de snelle reacties en de warme persoonlijke relatie altijd op prijs.
Singulance
LXA’s ability to handle multiple high-stakes business and corporate matters was unlike any I’ve seen before and made a dramatic impact on those projects
TUV Nord
LXA is voor TUV Nederland een betrouwbare partner op juridisch gebied, uitstekende kennis gecombineerd met het nakomen van afspraken, zorgt ervoor dat wij onze doelen kunnen bereiken.
Stahl
LXA geeft ons snel en deskundig advies en kenmerkt zich als een betrokken adviseur die ons praktisch juridische handvatten geeft.
Secrid
Famed
Zoek je een full service advocatenkantoor met vriendelijke specialisten die met je meedenken en goed bereikbaar zijn, dan raden wij LXA The Law Firm al sinds 2012 van harte aan!
VION
De dienstverlening van LXA kenmerkt zich door vakkundigheid, snelheid en een pragmatische aanpak. De grote mate van betrokkenheid en gevoel voor ondernemerschap maakt LXA al jaren een echte partner.
Björn Borg
Starskin
Calvin Klein
Triodos Investment Management
Harman
Levi's
Luxottica
Superdry
Toms
Arnott

Advies op maat ontvangen?