Ons werk

Filter
13-05-2024
LXA BEGELEIDT KEEYNS BIJ INVESTERING DOOR INVESTEERDERS
Praktijkgroep:

Overnamespecialisten Carel Henderson, Nadia Akabbouz, Job de Wert en Max van Eijck hebben het fiscaal techplatform Keeyns bijgestaan bij de investering door de Portugese investeringsmaatschappij Alea Capital Partners en de Nederlandse investeringsmaatschappij Mountainview Capital Partners. Keeyns biedt belastingprofessionals over de hele wereld een oplossing die volledige controle en compliance van belastingprocessen en samenwerking tussen interne en externe betrokkenen eenvoudig maakt. Met een snelgroeiend aantal internationale klanten bereidt Keeyns zich voor op het verder uitrollen van haar diensten in andere Europese landen en de VS.

 

17-03-2023
LXA Advocaten adviseert Vereniging Franchisenemers SNS Bank
Praktijkgroep:

Contractspecialisten Herman Knotter en Andrea van den Heuvel van LXA Advocaten adviseerden Vereniging Franchisenemers SNS Bank bij het aanpassen van de franchiseovereenkomst, het franchiseraadreglement en de statuten van de vereniging om dit geheel van documenten aan te laten sluiten bij de Wet franchise.

13-02-2023
Transequity Network participeert in Brands Group; LXA Advocaten adviseert
Praktijkgroep:

Overnamespecialisten Carel Henderson en Marlijn Tacke van LXA Advocaten hebben Transequity Network begeleid en geadviseerd bij haar participatie in Brands Group. Deze sterk groeiende (e-commerce) onderneming is opgericht in 1977 en o.a. actief in de batterijen- en verlichtingsmarkt. 

06-02-2023
LXA Advocaten begeleidt strategische fusie SRBA Group
Praktijkgroep:

Overnamespecialisten Carel Henderson en Marlijn Tacke van LXA hebben Brecon geadviseerd bij hun strategische fusie met Muller Afbouwgroep tot SRBA Group. Met de bundeling van alle activiteiten ontstaat een krachtig bedrijf op het gebied van totaalconcepten voor kantoren, laboratoria en overige controlled environment faciliteiten.

25-01-2023
Connecterra gaat samenwerken met Datamars om duurzame landbouw verder mogelijk te maken
Praktijkgroep:

Grensoverschrijdende herstructurering en investering. LXA assisteerde als NL-adviseur bij deze grensoverschrijdende deal, in nauwe samenwerking met andere adviseurs.

23-01-2023
LXA adviseerde Maandag® bij de overname van Krosto Techniek
Praktijkgroep:

Onze afdeling behandelde de overname van Krosto Techniek door onze cliënt Maandag® van begin tot eind, inclusief de due diligence en het opstellen/onderhandelen van de transactiedocumentatie. Deze zaak is belangrijk omdat Maandag® een van onze belangrijkste cliënten is, die snel groeit en meerdere overnames per jaar doet. 

22-12-2022
LXA adviseerde Canpol Sp.z.o.o bij de overname van Difrax Holding B.V.
Specialisten:
Praktijkgroep:

LXA adviseerde Canpol Sp.z.o.o, een Poolse producent en verkoper van babyproducten, bij de overname van Difrax Holding B.V. (en haar dochterondernemingen). Onze rol bestond uit het uitvoeren van due diligence onderzoek, deal management en het opstellen van en onderhandelen over de dealvoorwaarden.

28-10-2022
LXA adviseerde Deutsche Post bij de verwerving van een meerderheidsbelang in Monta Holding B.V.
Praktijkgroep:

DHL, een groepsmaatschappij van Deutsche Post, verwerft een 51% belang in de e-fulfilment activiteiten van Monta Holding B.V. LXA trad op als buy side advocaat en onze rol bestond uit het uitvoeren van een due diligence onderzoek, het opstellen en uitonderhandelen van dealvoorwaarden en deal management.

24-08-2022
LXA adviseerde Salves en haar aandeelhouders bij de overname door Avedon Capital Partners.
Praktijkgroep:

LXA adviseerde Salves en haar aandeelhouders bij haar partnerschap (bestaande uit een 100% aandelen deal) met Avedon Capital Partners. Onze rol bestond uit het opstellen en onderhandelen van dealvoorwaarden en dealmanagement.

29-07-2022
LXA adviseerde Invest-NL bij de investering in Thorizon Holding B.V.
Specialisten:
Praktijkgroep:

LXA adviseerde Invest-NL (een staatsinvesteerder in innovatie) bij haar investering in Thorizon Holding B.V., een onderneming die een gesmolten zout reactor ontwikkelt en produceert, een nieuwe generatie kerncentrale. Onze rol bestond uit deal management en het opstellen en uitonderhandelen van dealvoorwaarden.

Regelmatig op de hoogte blijven van de laatste juridische ontwikkelingen?