Ons werk

Filter
14-07-2022
LXA begeleidt Get Hooked bij verkoop aandelen aan Happy Horizon
Praktijkgroep:

Overnamespecialisten Carel Henderson en Job de Wert begeleiden de aandeelhouder van Get Hooked bij de verkoop van alle aandelen aan Happy Horizon. Met de overname van het creatieve marketingbureau Get Hooked verstevigt Happy Horizon haar positie als digital agency in het zuiden van Nederland.

11-04-2022
LXA BEGELEIDT HUTTEN EN SIGN LANGUAGE COFFEE BAR BIJ SAMENWERKING
Praktijkgroep:

LXA heeft Hutten en Sign Language Coffee Bar begeleid bij het aangaan van een exclusieve samenwerking. Bij dit koffiebarconcept werken barista’s met een gehoorbeperking. Je bestelt je favoriete koffie daarom in gebarentaal bij onze gebaarista met behulp van een videoscherm. 

04-04-2022
LXA BEGELEIDT BEX* BIJ OVERDRAGEN AANDELEN
Praktijkgroep:

LXA heeft communicatiebureau Bex* begeleid bij het overdragen van de aandelen. 

26-03-2022
LXA begeleidt Sentech bij versnellen groeiambities en internationalisatie
Praktijkgroep:

LXA heeft Sentech en Smile Invest begeleid bij het ineen slaan van handen om Sentechs groeiambities en internationalisatie te versnellen. Sentech is gespecialiseerd in het ontwerpen en assembleren van op maat gemaakte sensoroplossingen. Smile Invest (Smart Money for Innovation Leaders) is een Europese evergreen investeringsmaatschappij.

03-03-2022
LXA BEGELEIDT VERKOOP EVIDENT AAN VALTECH
Praktijkgroep:

Overnamespecialisten Carel Henderson, Job de Wert en Emmaly Hartman hebben Evident begeleid bij de verkoop van hun aandelen aan de Valtech.

12-12-2021
LXA adviseert BrightBlu bij investering door Koolen Industries
Praktijkgroep:

LXA adviseerde BrightBlu, een oplaadbedrijf voor elektrische voertuigen, over de investering die het ontving tegen uitgifte van aandelen aan investeerder Koolen Industries.

04-11-2021
LXA adviseert Convious bij Serie A ronde
Praktijkgroep:

LXA adviseerde Convious, een e-commerce platform voor de beleveniseconomie, bij hun Serie A financieringsronde waarbij professionele en ervaren investeerders zoals Capital Mills, Begin Capital, Market One Capital, MillionMonkeys en FJ Labs betrokken waren.

14-10-2021
LXA adviseert Tabtrader bij Serie A ronde
Praktijkgroep:

LXA adviseerde Tabtrader met betrekking tot Series A-financiering van 100X Ventures, Hashkey Capital, Spartan Capital, SGH Capital, SOSV en Artesian Venture Partners. Tabtrader exploiteert, ontwikkelt en commercialiseert een handelsterminal voor cryptocurrency exchanges.

03-10-2021
LXA adviseert Decodata bij hun Serie A ronde
Praktijkgroep:

LXA heeft Decodata geadviseerd bij hun Serie A ronde. Decodata wil bedrijven wereldwijd een unieke oplossing bieden door productspecificaties van interieurmerken te automatiseren voor webshops, ERP-systemen, accountingtools en PIM-systemen. De financieringsronde draagt bij aan de naamsbekendheid en ontwikkeling van Decodata.

24-09-2021
LXA begeleidt verkoop VB Klimaattechniek aan Pollet Pool Group
Praktijkgroep:

Overnamespecialisten Carel Henderson, Nadia Akabbouz en Job de Wert hebben met ondersteuning van arbeidsrechtspecialisten Peter de Boer en Simone van den Bergh de aandeelhouders van VB Klimaattechniek begeleid bij de verkoop van hun aandelen aan de Pollet Pool Group uit België.

Regelmatig op de hoogte blijven van de laatste juridische ontwikkelingen?