Ons werk

Filter
12-12-2021
LXA adviseert BrightBlu bij investering door Koolen Industries
Praktijkgroep:

LXA adviseerde BrightBlu, een oplaadbedrijf voor elektrische voertuigen, over de investering die het ontving tegen uitgifte van aandelen aan investeerder Koolen Industries.

04-11-2021
LXA adviseert Convious bij Serie A ronde
Praktijkgroep:

LXA adviseerde Convious, een e-commerce platform voor de beleveniseconomie, bij hun Serie A financieringsronde waarbij professionele en ervaren investeerders zoals Capital Mills, Begin Capital, Market One Capital, MillionMonkeys en FJ Labs betrokken waren.

14-10-2021
LXA adviseert Tabtrader bij Serie A ronde
Praktijkgroep:

LXA adviseerde Tabtrader met betrekking tot Series A-financiering van 100X Ventures, Hashkey Capital, Spartan Capital, SGH Capital, SOSV en Artesian Venture Partners. Tabtrader exploiteert, ontwikkelt en commercialiseert een handelsterminal voor cryptocurrency exchanges.

03-10-2021
LXA adviseert Decodata bij hun Serie A ronde
Praktijkgroep:

LXA heeft Decodata geadviseerd bij hun Serie A ronde. Decodata wil bedrijven wereldwijd een unieke oplossing bieden door productspecificaties van interieurmerken te automatiseren voor webshops, ERP-systemen, accountingtools en PIM-systemen. De financieringsronde draagt bij aan de naamsbekendheid en ontwikkeling van Decodata.

24-09-2021
LXA begeleidt verkoop VB Klimaattechniek aan Pollet Pool Group
Praktijkgroep:

Overnamespecialisten Carel Henderson, Nadia Akabbouz en Job de Wert hebben met ondersteuning van arbeidsrechtspecialisten Peter de Boer en Simone van den Bergh de aandeelhouders van VB Klimaattechniek begeleid bij de verkoop van hun aandelen aan de Pollet Pool Group uit België.

20-09-2021
LXA begeleidt Meubitrend bij sale-and-lease-back van 35.000 m2 aan Edmond de Rothschild REIM
Praktijkgroep:

Specialisten Peter Huijbregts en Nadia Akabbouz hebben Meubitrend begeleid in een sale-and-lease-back transactie van een 35.000 m2 groot object gelegen op Bedrijvenpark De Geer in Oss. Het betreft een licht-industrieel/logistiek object dat is verkocht aan Edmond de Rothschild Real Estate Investment Management.

16-09-2021
LXA begeleidt TransEquity Network bij haar participatie in OFN
Praktijkgroep:

Overnamespecialisten Carel HendersonMarlijn Tacke en Job de Wert hebben met ondersteuning van huurrechtspecialist Peter Huijbregts TransEquity Network begeleid bij haar investering in OFN.

10-09-2021
LXA begeleidt PHIND (Part of Loyal Interim) bij fusie met Loyal Interim
Praktijkgroep:

Overnamespecialisten Carel Henderson en Job de Wert hebben (de aandeelhouders van) Phind begeleid bij de fusie met Loyal Interim.

03-08-2021
LXA begeleidt TransEquity Network bij investering OFN
Praktijkgroep:

OFN, de ontwikkelaar van duurzame producten voor de openbare ruimte, heeft op 2 augustus 2021 een overeenkomst gesloten met TransEquity Network als nieuwe groeipartner. TransEquity Network onderschrijft de duurzame visie van OFN

26-07-2021
LXA begeleidt FC Den Bosch bij cross border US participatie
Specialisten:

LXA is, net zoals bij eerdere grote zaken van FC Den Bosch, een aantal maanden intensief bezig geweest maar het is gelukt! De toekomst van FC Den Bosch is zeker gesteld door de participatie van vijf Amerikaanse investeerders. 

Regelmatig op de hoogte blijven van de laatste juridische ontwikkelingen?