Ons werk

Filter
02-01-2020
LXA begeleidt overname Gustav Gym door Urban Gym Group
Praktijkgroep:

LXA heeft de aandeelhouders van Gustav Gym begeleid bij de overdracht aan Urban Gym Group van beide Gustav Gym vestigingen.

14-11-2019
LXA begeleidt 8 startende franchiseformules
Praktijkgroep:

In 2019 heeft de praktijkgroep Commerciƫle Contracten van LXA The Law Firm 8 startende franchiseformules begeleid met het opstellen van de daartoe benodigde contracten.

06-11-2019
LXA adviseert Clusius Heritage in beeldrecht zaak

LXA trad op namens de Katwijkse distilleerderij Clusius Heritage, van de neven Bart Bouter en Joris Putman, waartegen wijnmaker en tv-persoonlijkheid Ilja Gort eerder een kort geding aanspande. Clusius Heritage mag de naam Dutch Tulip Vodka blijven gebruiken.

06-11-2019
LXA ADVISEERT 2/3 VAN DE HUURDERS VAN NIEUW DISTRIBUTICENTRUM (55.000 M2) IN DEN BOSCH
Praktijkgroep:

WDP ontwikkelt een nieuw distributiecentrum op het voormalige locatie van Total Fina. LXA begeleidde twee van de drie huurders bij de onderhandelingen met WDP over de ontwikkel- en huurovereenkomst. De hierin vastgelegde afspraken geven vertrouwen voor een langdurige relatie tussen partijen.

01-11-2019
LXA staat directeuren Centric bij
Praktijkgroep:

LXA behartigt de belangen van meerdere directieleden van automatiseerder Centric als gevolg van uitgebreid in de pers beschreven ontwikkelingen rond dhr. Gerard Sanderink, uiteindelijk eigenaar van onder meer Centric.

01-11-2019
LXA staat CEO van beursgenoteerde onderneming bij
Specialisten:
Praktijkgroep:

LXA behartigt de belangen van de CEO van een in Nederland ter beurze genoteerde onderneming met betrekking tot diens toekomstig aftreden en specifieke regelingen die in dat verband getroffen moeten worden.

01-11-2019
LXA adviseert TREF bij herstructurering
Praktijkgroep:

LXA heeft TREF (Triodos Renewables Europe Fund) geadviseerd bij de herstructurering van haar fonds.

17-10-2019
LXA begeleidt verkoop Groenbedrijf Verboon aan BTL
Praktijkgroep:

LXA adviseerde Verboon Beheer bij de verkoop van haar aandelen in Verboon Groen & GWW en Verboon Machines aan BTL. BTL is onderdeel van de Idverde groep, Europees marktleider in de groenbranche.

15-10-2019
LXA adviseert Infarm
Praktijkgroep:

Voor Infarm heeft LXA met succes haar Nederlandse vestiging opgericht.

01-10-2019
LXA begeleidt managing directors na verkoop onderneming bij vertrek in combinatie met earn out-regeling
Specialisten:
Praktijkgroep:

Na verkoop eigen bedrijf dienen managing directors nog enkele jaren aan te blijven in verband met earn out die is afgesproken. Toenemende spanningen maken eerder vertrek wenselijk. Wat betekent dat voor de earn out? LXA heeft goede vertrekregeling weten uit te onderhandelen.

Regelmatig op de hoogte blijven van de laatste juridische ontwikkelingen?