Lenny Godding

Advocaat

Lenny heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende hoofdrechtsgebied geregistreerd:

  • Algemene praktijk

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Lenny Godding is sinds juni 2023 werkzaam als advocaat bij de sectie Insolventierecht en Herstructureringen van LXA Advocaten.

Lenny heeft de master Handels- en Ondernemingsrecht in Maastricht gevolgd en heeft daarna gewerkt bij verschillende advocatenkantoren. Daar heeft hij zich beziggehouden met privaatrechtelijke vraagstukken en het Insolventierecht. Daarnaast heeft Lenny een ruime proceservaring, zodat hij cliƫnten ook in de rechtbank effectief kan bijstaan.

In 2021 heeft Lenny de Landelijke Pleitwedstrijd van de Jonge Balies van Nederland gewonnen. Naast zijn werk bij LXA Advocaten is Lenny actief bij de Junior Kamer en is hij bestuurder van Grenswerk, een poppodium in Venlo.

Regelmatig op de hoogte blijven van de laatste juridische ontwikkelingen?