Nina Meuwese + Maurice Winkels

Nina Meuwese en Maurice Winkels worden per 1 januari 2021 benoemd tot partner

21 december 2020

Met trots maken wij bekend dat Nina Meuwese en Maurice Winkels per 1 januari 2021 worden benoemd tot partner van LXA The Law Firm.  

Nina is specialist op het gebied van verbintenissenrecht, vermogensrecht en internationaal privaatrecht. Haar kennis en juridisch inhoudelijke kwaliteiten hebben Nina van grote waarde gemaakt voor LXA. Als partner zal zij verantwoordelijk zijn voor het kennis- en kwaliteitsmanagement, waarmee het hoge niveau van de dienstverlening van LXA gewaarborgd blijft. Samen met Daan Folgering zal Nina leiding gaan geven aan de sectie Procesrecht en arbitrage.

Maurice is specialist op het gebied van het ondernemingsrecht, insolventierecht en financiering en zekerheden. Hij begeleidt ondernemers onder meer bij aandeelhoudersgeschillen, verbintenisrechtelijke geschillen, maar ook bij bestuurdersaansprakelijkheidskwesties. Daarnaast is Maurice betrokken geweest bij vele herstructureringen, faillissementen en surseances van betaling. Zowel als adviseur van bijvoorbeeld bestuurders, aandeelhouders of financiers, maar ook in zijn hoedanigheid van curator in faillissementen of bewindvoerder in surseances van betaling. Maurice denkt actief met zijn klanten mee en staat bekend om zijn praktische aanpak, zonder details uit het oog te verliezen. Met de benoeming van Maurice wordt het fundament van onze sectie ondernemingsrecht nog verder verstevigd.