Photo 1538166261293 9230C2a7ee36

Een gewaarschuwd bedrijf telt voor twee

21 januari 2020

De financiële gevolgen van een preventieve stillegging zijn vaak niet te overzien. Bedrijven beseffen nog onvoldoende dat zij door een proactieve houding problemen kunnen voorkomen. In een bijdrage voor de website www.preventievestillegging.nl adviseert onze advocaat Jelle Bekke hoe u het risico op een preventieve stillegging kunt beperken of zelfs voorkomen.

Voor bedrijven die een boete krijgen van Inspectie SZW is het van belang dat zij bezwaar maken. Ook als de boete relatief laag is. Daarnaast kunnen bedrijven verzoeken om intrekking van een officiële waarschuwing.

LXA The Law Firm adviseert en procedeert veelvuldig over sancties van Inspectie SZW, zoals de boete en de preventieve stillegging. In de praktijk blijkt dat bedrijven vaak onvoldoende op de hoogte zijn van de risico’s op een preventieve stillegging.

 

Meer weten? Lees dan het artikel op https://www.preventievestillegging.nl/nl/actueel/nieuws/een-gewaarschuwd-bedrijf-telt-voor-twee/. Of neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten.

Meer weten? Neem contact op met:

Heeft u een vraag?