DB Bestuur Web Versie

Toetreding Peter Huijbregts en Tim Strijbosch tot het Dagelijks Bestuur van LXA Advocaten per 1 juli 2024

1 juli 2024

Den Bosch, 1 juli 2024 - LXA kondigt aan dat per 1 juli 2024 Peter Huijbregts en Tim Strijbosch toetreden tot het Dagelijks Bestuur. Op dezelfde datum zal Thomas Berendsen na vele jaren zijn verantwoordelijkheden als voorzitter van het Dagelijks Bestuur overdragen. De aanstelling van Peter en Tim is een bewuste investering in de toekomst en markeert een belangrijke stap in de verdere groei, professionalisering en internationalisering van ons kantoor. Willem Berendsen blijft lid van het bestuur en zorgt hiermee voor de benodigde continuïteit.

Thomas Berendsen over zijn vertrek: "Met trots kijk ik terug op mijn tijd als lid van het Dagelijks Bestuur. We hebben samen veel bereikt en ik ben ervan overtuigd dat Peter en Tim met hun kennis en ervaring het kantoor naar nieuwe hoogten zullen brengen. Ik wens hen veel succes en kijk uit naar de verdere groei van ons kantoor."

Het nieuwe bestuur bestaat hiermee uit Peter Huijbregts, Tim Strijbosch en Willem Berendsen, die gezamenlijk de dagelijkse leiding van het kantoor vormen. Wij zien uit naar een succesvolle samenwerking met Peter en Tim en hebben er alle vertrouwen in dat zij een belangrijke bijdrage zullen leveren aan de verwezenlijking van onze ambities.

Regelmatig op de hoogte blijven van de laatste juridische ontwikkelingen?