Seminar Actualiteiten Arbeidsrecht

BELANGRIJK: de seminars Actualiteiten Arbeidsrecht op 24 en 26 maart 2020 worden verplaatst in verband met Corona-virus

 

Wij vinden het bijzonder jammer te moeten mededelen dat wij dit evenement moeten opschorten. In de afgelopen dagen is in Nederland het aantal besmettingen met het Corona-virus verder opgelopen. Mede gezien het aangescherpte RIVM-advies voor Noord-Brabant heeft ons dit tot het besluit gebracht dat wij het niet verantwoord vinden om te faciliteren dat fysieke ontmoetingen plaatsvinden tussen grotere groepen deelnemers. De seminars zullen daarom niet doorgaan. Maar uitstel is geen afstel! Zodra de situatie het weer toelaat, zullen de seminars alsnog plaatsvinden.

 

 

 

Seminars Actualiteiten Arbeidsrecht bij Noble Kitchen - data nog nader te bepalen

 

De WAB is begin dit jaar in werking getreden en de eerste uitspraken zijn binnen. Ook de Werktijdverkortingsregeling (Ontheffing verbod werktijdverkorting) is zeer actueel nu het bedrijfsleven wordt getroffen door het coronavirus. Graag praten we u hierover bij in een van de komende seminars Actualiteiten Arbeidsrecht.

 

Naast de WAB-rechtspraak en de Werktijdverkorting bespreken we een aantal casussen uit onze praktijk met u en nemen we u op interactieve wijze mee in de ‘FAQWAB’. Uiteraard zullen we ook nader ingaan op overige actualiteiten.

 

Programma beide dagen:

 

Ontvangst: 

15.00 uur

Aanvang seminar: 

15.30 uur

Einde seminar:

17.00 uur

Afsluitende borrel:

vanaf 17.00 uur

                 

 

naam en e-mail