Photo 1586991359975 54500B7d8a86

Thuiswerkbeleid invoeren?

31 augustus 2020

NOW3 maakt wel duidelijk dat voor veel bedrijven een nieuwe werkelijkheid aan het ontstaan is. Er wordt meer thuisgewerkt dan ooit en steeds meer bedrijven denken na over de invoering van thuiswerkbeleid. Heb jij inspiratie nodig?

Door aanhoudende maatregelen is duidelijk dat er bij veel bedrijven een nieuw ‘normaal’ aan het ontstaan is als het gaat om thuiswerken. Hoe ga je hiermee om als management? Waar ben je toe verplicht? Welke voorwaarden moet je bieden of stellen? Deze vragen werden ook gesteld binnen Rumbold, het kennisdelingsplatform voor HR professionals, waar LXA lid van is. Dit heeft geleid tot een mooie samenwerking tussen vele leden. Kennis en expertise op dit vlak zijn gedeeld en gebundeld in een uniek kennisdocument:  ‘Thuiswerken; hoe werkt dat’.

Indien je dit document wil ontvangen, als inspiratie bij het opstellen van een Thuiswerkbeleid, laat het weten aan een van de leden van Team arbeidsrecht, of stuur een e-mail naar Helenebeerlage@lxa.nl. We sturen het je graag toe.

 

Auteur: