Ons werk

Filter
01-06-2022
LXA adviseerde Quicargo bij een converteerbare leningsovereenkomst
Praktijkgroep:

LXA adviseerde Quicargo, een duurzame logistieke dienstverlener, over een converteerbare lening die zij heeft afgesloten met ROM InWest, een door de overheid gefinancierde innovatie-investeerder. De investering zal worden gebruikt om lopende projecten te versnellen, met als doel 's werelds eerste emissievrije vrachtnetwerk te lanceren. Onze rol bestond uit deal management en het opstellen en uitonderhandelen van de dealvoorwaarden.

11-04-2022
LXA BEGELEIDT HUTTEN EN SIGN LANGUAGE COFFEE BAR BIJ SAMENWERKING
Praktijkgroep:

LXA heeft Hutten en Sign Language Coffee Bar begeleid bij het aangaan van een exclusieve samenwerking. Bij dit koffiebarconcept werken barista’s met een gehoorbeperking. Je bestelt je favoriete koffie daarom in gebarentaal bij onze gebaarista met behulp van een videoscherm. 

07-04-2022
LXA adviseerde Virtuagym bij investering door Icecat
Praktijkgroep:

LXA adviseerde Virtuagym, een aanbieder van gezondheids- en fitnesstechnologie, bij haar investering door Icecat. Onze rol bestond uit deal management en het opstellen van en onderhandelen over de dealvoorwaarden.

04-04-2022
LXA BEGELEIDT BEX* BIJ OVERDRAGEN AANDELEN
Praktijkgroep:

LXA heeft communicatiebureau Bex* begeleid bij het overdragen van de aandelen. 

01-04-2022
LXA adviseerde Maandag® bij de overname van Quinnoah Consulting
Praktijkgroep:

LXA adviseerde Maandag® bij de overname van Quinnoah Consulting, een detacheringsbedrijf in de financiële sector. Met deze overname breidt Maandag® haar activiteiten uit door de sectoren waarin zij actief is te verbreden.

31-03-2022
LXA adviseerde Koolen Industries bij haar investering in tech-platform ParkBee
Praktijkgroep:

LXA adviseerde Koolen Industries, een groeiend techfonds bij haar investering in tech-platform ParkBee. Onze rol bestond uit het opstellen en uitonderhandelen van de dealvoorwaarden, en dealmanagement.

26-03-2022
LXA begeleidt Sentech bij versnellen groeiambities en internationalisatie
Specialisten:
Praktijkgroep:

LXA heeft Sentech en Smile Invest begeleid bij het ineen slaan van handen om Sentechs groeiambities en internationalisatie te versnellen. Sentech is gespecialiseerd in het ontwerpen en assembleren van op maat gemaakte sensoroplossingen. Smile Invest (Smart Money for Innovation Leaders) is een Europese evergreen investeringsmaatschappij.

25-03-2022
LXA adviseerde Sentech en haar aandeelhouders over deelname door Smile Invest
Specialisten:
Praktijkgroep:

LXA adviseerde Sentech en haar aandeelhouders bij de transactie waarbij een meerderheid van de aandelen in Sentech werd verkocht aan Smile Invest. Onze rol bestond uit deal management en het opstellen van en onderhandelen over de dealvoorwaarden.

11-03-2022
LXA adviseerde Koolen Industries bij haar investering in ParkBee
Praktijkgroep:

LXA adviseerde Koolen Industries, een groeiend technologiefonds, bij haar investering in tech-platform ParkBee. Onze rol bestond uit het opstellen en onderhandelen van dealvoorwaarden en dealmanagement.

03-03-2022
LXA BEGELEIDT VERKOOP EVIDENT AAN VALTECH
Praktijkgroep:

Overnamespecialisten Carel Henderson, Job de Wert en Emmaly Hartman hebben Evident begeleid bij de verkoop van hun aandelen aan de Valtech.

Regelmatig op de hoogte blijven van de laatste juridische ontwikkelingen?