Ons werk

Filter
01-03-2022
LXA adviseerde Sentech in verband met de transactie van de aandelen in Sentech
Specialisten:
Praktijkgroep:

LXA adviseerde Sentech en haar aandeelhouders in verband met de transactie waarbij een meerderheid van de aandelen in Sentech werden verkocht aan Smile Invest. Onze rol bestond uit deal management en het opstellen en uitonderhandelen van de dealvoorwaarden.

12-12-2021
LXA adviseert BrightBlu bij investering door Koolen Industries
Praktijkgroep:

LXA adviseerde BrightBlu, een oplaadbedrijf voor elektrische voertuigen, over de investering die het ontving tegen uitgifte van aandelen aan investeerder Koolen Industries.

04-11-2021
LXA adviseerde Convious bij hun Serie A financieringsronde
Praktijkgroep:

Convious, een e-commerce AI platform voor de ervaringseconomie, met hun Serie A financieringsronde waarbij professionele en ervaren investeerders betrokken waren zoals Capital Mills, Begin Capital, Market One Capital, MillionMonkeys en FJ Labs. Onze rol bestond uit het opstellen en uitonderhandelen van de dealvoorwaarden.

01-11-2021
LXA adviseerde Brightblu over een door Koolen Industries aangetrokken investering
Praktijkgroep:

LXA adviseerde Brightblu, een ontwikkelaar van slimme laadoplossingen, over een door Koolen Industries aangetrokken investering, die de internationale expansie van Brightblu mogelijk maakt. Onze rol bestond uit het opstellen en uitonderhandelen van dealvoorwaarden en dealmanagement.

14-10-2021
LXA adviseert Tabtrader bij Serie A ronde
Praktijkgroep:

LXA adviseerde Tabtrader met betrekking tot Series A-financiering van 100X Ventures, Hashkey Capital, Spartan Capital, SGH Capital, SOSV en Artesian Venture Partners. Tabtrader exploiteert, ontwikkelt en commercialiseert een handelsterminal voor cryptocurrency exchanges.

14-10-2021
LXA vertegenwoordigde Tabtrader in een Serie A financiering van verschillende investeerders
Praktijkgroep:

LXA adviseerde Tabtrader met betrekking tot Series A-financiering van 100X Ventures, Hashkey Capital, Spartan Capital, SGH Capital, SOSV en Artesian Venture Partners. Tabtrader exploiteert, ontwikkelt en commercialiseert een handelsterminal voor cryptocurrency exchanges. Een deel van de investering werd gedaan in bitcoins. Onze rol bestond uit het opstellen en uitonderhandelen van dealvoorwaarden.

03-10-2021
LXA adviseert Decodata bij hun Serie A ronde
Praktijkgroep:

LXA heeft Decodata geadviseerd bij hun Serie A ronde. Decodata wil bedrijven wereldwijd een unieke oplossing bieden door productspecificaties van interieurmerken te automatiseren voor webshops, ERP-systemen, accountingtools en PIM-systemen. De financieringsronde draagt bij aan de naamsbekendheid en ontwikkeling van Decodata.

24-09-2021
LXA begeleidt verkoop VB Klimaattechniek aan Pollet Pool Group
Praktijkgroep:

Overnamespecialisten Carel Henderson, Nadia Akabbouz en Job de Wert hebben met ondersteuning van arbeidsrechtspecialisten Peter de Boer en Simone van den Bergh de aandeelhouders van VB Klimaattechniek begeleid bij de verkoop van hun aandelen aan de Pollet Pool Group uit België.

20-09-2021
LXA begeleidt Meubitrend bij sale-and-lease-back van 35.000 m2 aan Edmond de Rothschild REIM
Praktijkgroep:

Specialisten Peter Huijbregts en Nadia Akabbouz hebben Meubitrend begeleid in een sale-and-lease-back transactie van een 35.000 m2 groot object gelegen op Bedrijvenpark De Geer in Oss. Het betreft een licht-industrieel/logistiek object dat is verkocht aan Edmond de Rothschild Real Estate Investment Management.

16-09-2021
LXA begeleidt TransEquity Network bij haar participatie in OFN
Praktijkgroep:

Overnamespecialisten Carel HendersonMarlijn Tacke en Job de Wert hebben met ondersteuning van huurrechtspecialist Peter Huijbregts TransEquity Network begeleid bij haar investering in OFN.

Regelmatig op de hoogte blijven van de laatste juridische ontwikkelingen?