Ons werk

Filter
01-06-2014
LXA begeleidt ontwikkeling nieuw DC voor voor Brand Loyalty en Seacon
Specialisten:
Praktijkgroep:

LXA heeft projectontwikkelaar Built to Build begeleid bij de ontwikkeling van een nieuw distributiecentrum voor Brand Loyalty en Seacon op Businesspark Siberiƫ in Maasbree (Venlo).

10-01-2014
LXA begeleidt de aandeelhouder van Jos America bij de verkoop aan Ottobock
Specialisten:
Praktijkgroep:

Sinds 10 januari 2014 heeft Ottobock een 100% belang in Jos America Machines B.V. Jos America is een van de wereldleiders in de ontwikkeling en productie van machines en werkplaatsapparatuur voor technische orthopedie en orthopedische schoentechnologie. Door de krachten te bundelen op het gebied van ontwikkeling, ontwerp en productie, bieden Ottobock en Jos America hun klanten een verder geoptimaliseerd productprogramma met nieuwe, innovatieve oplossingen.

05-10-2012
LXA begeleidt systeemintegrator EsperantoXL bij de overname van Connaxx
Specialisten:
Praktijkgroep:

LXA adviseerde systeemintegrator EsperantoXL bij de overname van Connaxx. Connaxx is gespecialiseerd in de automatisering van bedrijfsprocessen en maakt deel uit van de KSC Group. Door de overname is EsperantoXL ervan overtuigd dat het zijn klanten een betere dienstverlening kan bieden. EsperantoXL blijft de naam Connaxx gebruiken voor deze specifieke dienst.

09-05-2011
LXA begeleidt Daelmans Banket bij de overname van De Molen's Banket
Specialisten:
Praktijkgroep:

Daelmans Banket heeft De Molen's Banket in Scherpenzeel overgenomen. De Molen's Banket is marktleider op het gebied van peperkoek en taartpunten. De overname is een aanvulling op het huidige assortiment van Daelmans, waarin sterke posities worden ingenomen in onder meer stroopwafels, kokosnoottaart, bladerdeegproducten, taarten en gevulde speculaas.

Regelmatig op de hoogte blijven van de laatste juridische ontwikkelingen?